Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-01-13

WISE GROUP: ÖVERVÄGER DELA UT BRILLIANT FUTURE TILL ÄGARNA

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Wise Group, som är ett ägarbolag med verksamheter inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/personalområdet, undersöker möjligheten att överföra ägandet i dotterbolaget Brilliant Future till aktieägarna i Wise Group och i samband med detta notera Brilliant Futures aktier på lämplig marknadsplats.

Det framgår av ett pressmeddelande.

En överföring av ägandet kommer dock bara att ske om det kan kombineras med ett kapitaltillskott som säkerställer att de investeringar i en ny teknikplattform och nya tjänster som Brilliant Future inledde under 2019 är finansierade i sin helhet, uppger Wise Group.

Styrelsens målsättning är att i samband med publiceringen av Wise Groups bokslutsbesked den 19 februari kunna ge mer information om den övergripande tidplanen.

"Brilliant Futures marknader inom kund- och medarbetarundersökningar växer snabbt som ett resultat av att allt fler företag och organisationer inser sambandet mellan nöjda kunder, engagerade medarbetare och lönsamhet. Den transaktion styrelsen nu utvärderar ska säkerställa finansieringen av Brilliant Futures framtida teknik- och tjänsteutveckling och innebär att de värden som finns i bolaget synliggörs. Samtidigt frigörs ledningsresurser och finansiell kapacitet för den fortsatta utvecklingen av tjänster inom Wise Groups kärnverksamhet", säger Erik Mitteregger som är styrelseordförande i Wise Group.

Mangold Fondkommission har anlitats som rådgivare i processen.
Författare Direkt-SE

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.