Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2018-03-20

Wise Group: Wise Group AB (publ) lanserar Brilliant Future AB

WISE GROUP AB (PUBL) LANSERAR BRILLIANT FUTURE AB

Wise Group AB lanserar nu Brilliant Future AB som därmed blir en av nordens ledande aktör med internationell närvaro, för utveckling av medarbetar- och kundupplevelser.
I juni 2017 förvärvades Bright Relation AB och nu 8 månader senare integreras verksamheten in i koncernens dotterbolag Netsurvey Sweden AB och bildar Brilliant Future AB.

Brilliant Future utökar Wise Groups digitala erbjudande och affärsområdet licensbaserade tjänster som ingår i segmentet Digitala HR-tjänster. Med kunder i Norden och England stärker bolaget sin internationella närvaro.

- Genom att ta det bästa av två specialistverksamheter - Netsurveys djupa kunskap inom medarbetarbeteende och Bright Relations motsvarande inom kundupplevelse så kan vi erbjuda marknaden utomordentliga insiktstjänster som bidrar till relevans och lönsamhet, säger Ingrid Höög, vd Wise Group.

Brilliant Future är en bolagssatsning för att möta ett ökat behov på marknaden hos allt fler företag som utvecklar både sina affärer och sin organisation baserat på data och insiktsanalyser från kunder och medarbetare.

- Vi vet att tillväxt sker genom stärkta kund- och medarbetarrelationer. Med Brilliant Future blir vi en av marknadens starkaste aktörer när det gäller att mäta, utvärdera och agera på sambandet mellan engagerade medarbetare och lojala kunder, säger Stefan Wikström, vd Brilliant Future och en av medgrundarna i Wise Group.

Brilliant Future kommer ha ett unikt erbjudande inom performance management för sambandet mellan olika funktioner och beteende, interna och externa intressenter. Bolaget består av 65 medarbetare med kontor i Stockholm. Bolagens sammantagna omsättning under 2017 var 91 MSEK.

Stockholm 2018-03-20

För ytterligare information kontakta:
Ingrid Höög, vd och koncernchef Wise Group AB (publ) Tel +46 765 25 90 05
e-post: ingrid.hoog@wisegroup.se mailto:ingrid.hoog@wisegroup.se

Stefan Wikström, vd Brilliant Future AB Tel + 46 733 41 41 91
e-post: Stefan.wikstrom@brilliant.se mailto:Stefan.wikstrom@brilliant.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Wise Group Pressrelease 2018-03-20.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=22569

Wise Group AB (publ) är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/Personalområdet. Wise Group har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Köpenhamn. Aktien handlas på Nasdaq Stockholm, Small Cap. www.wisegroup.se http://www.wisegroup.se

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.