Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2018-03-16

Wise Group: Wise Group Niclas Smedberg ny vd för dotterbolaget Edge HR

WISE GROUP NICLAS SMEDBERG NY VD FÖR DOTTERBOLAGET EDGE HR

Niclas Smedberg har befordrats till ny vd för Edge HR AB, ett dotterbolag till Wise Group AB (publ). Han ersätter Stefan Wikström som sedan en tid tillbaka är vd för ett av systerbolagen inom koncernen. Niclas har under det senaste halvåret innehaft rollen som tillförordnad vd och dessförinnan som vice vd samt under en period COO. Niclas tillträder sin befattning med omedelbar verkan 16 mars. Han ingår i Wise Groups ledningsgrupp.

"Niclas har beprövad erfarenhet av att skapa tillväxt och resultat både inom Wise Gruppen och från tidigare uppdrag utanför koncernen. Han tillför djup och relevant kunskap kring de kundlösningar och plattformar som Edge utvecklat under de senaste åren och som vi nu avser expandera inom med förnyad kraft och ett engagerat och kunnigt team. " säger Ingrid Höög, vd Wise Group AB.

Stockholm 2018-03-16

För ytterligare information kontakta:

Ingrid Höög vd och koncernchef Wise Group AB (publ)
Tel +46 765 25 90 05, e-post: ingrid.hoog@wisegroup.se mailto:ingrid.hoog@wisegroup.se

Erik Mitteregger, styrelsens ordförande Wise Group AB (publ)
Tel: +46 706 00 44 84, e-post: erik.mitteregger@wisegroup.se mailto:erik.mitteregger@wisegroup.se

Denna information är sådan information som Wise Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU) nr 596/2014. Informationen lämnades för offentliggörande den 16 mars 2018 kl. 09:00 CET.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Wise Group Pressrelease 2018-03-16.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=22550

Wise Group AB (publ) är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/Personalområdet. Wise Group har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Köpenhamn. Aktien handlas på Nasdaq Stockholm, Small Cap. www.wisegroup.se http://www.wisegroup.se

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.