Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-10-13

ZignSec tecknar avtal med revisionsbyrån Deloitte

ZignSec har genom sitt dotterbolag Web Shield Services GmbH tecknat avtal med Deloitte Tyskland gällande användning av Web Shields Versatile Customer Underwriting (VCU).

VCU är en software-as-a-service-lösning för att effektivisera KYB-processer (Know Your Business). Saas-lösningen tillhandahåller automatiserad inhämtning av företagsdokument för olika jurisdiktioner för identifiering av verklig huvudman samt PEP och sanktions-kontroller. 
 
Kommentar från Timm Schneider, VD för ZignSec: 
"För ett stort konsult- och revisionsföretag som Deloitte Tyskland är en effektiv och högkvalitativ KYB-process en avgörande framgångsfaktor. ZignSec ser fram emot att lyfta detta förhållande till nästa nivå och fördjupa vårt avtryck i denna strategiskt värdefulla sektor. ” 

För mer information, vänligen kontakta:

Timm Schneider, VD
Tel: +46 8 121 541 39
timm.schneider@zignsec.com

OM ZIGNSEC
ZignSec AB (publ) är ett RegTech-bolag som utvecklar och driver en teknisk plattform som samlar olika typer av ID-verifieringsmetoder på en plats. Metoderna används av företag för att på ett säkert och snabbt sätt identifiera onlinekunder i realtid. Bolagets kunder återfinns inom ett flertal branscher där identifiering är viktigt, med störst koncentration inom finansiella tjänster och annan reglerad verksamhet.

Nasdaq First North (ZIGN)

Certified Adviser: Eminova Fondkommission AB, Phone: +46 8 684 211 00

Bifogade filer


ZignSec tecknar avtal med revisionsbyrån Deloitte

Författare MFN