Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-11-26

ZORDIX: OMSÄTTNING SJÖNK, EBIT STEG 3 KV

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Gamingbolaget Zordix redovisar en omsättning på 1,3 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2020 (1,9). Rörelseresultatet, ebit, steg till 1,4 miljoner kronor (-0,1).

"Utveckling av de egenfinansierade spelen under egna varumärken har legat i fokus under tredje kvartalet och det är även där den stora uppsidan ligger långsiktig /…/ I skrivande stund släpps Kapten Sabeltand och Ponpu. Nästa år blickar vi fram mot Flåklypa Grand Prix", skriver bolaget i sin delårsrapport.

Som ett led i Zordix förvärvsplaner utökar bolaget sin ledningsgrupp genom rekryteringen av en ny finanschef, Peter Daboczi, som tillträder i januari.

"Att bygga upp ett internt M&A-team är en naturlig del av vår utveckling där vår nye CFO kommer att spela en nyckelroll. /…/ Vår förvärvsdrivna tillväxt beräknas accelerera kommande månader - vi ser ett stort intresse från andra framgångsrika entreprenörer inom gamingindustrin att vara med och bygga en familj av bolag där vi växer tillsammans till någonting riktigt stort", skriver vd Matti Larsson.
Författare Direkt-SE

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.