Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-06-09

Zordix publicerar bolagsbeskrivning i samband med listbyte till Nasdaq First North Growth Market

Zordix AB (publ) (”Zordix” eller ”Bolaget”) meddelade den 29 april 2021 att Bolagets styrelse har beslutat att verka för att byta handelsplats för Bolagets aktier av serie B till Nasdaq First North Growth Market. Idag onsdagen den 9 juni 2021 publicerar Bolaget en bolagsbeskrivning i enlighet med Nasdaq First North Growth Markets noteringskrav. Preliminär första dag för handel på Nasdaq First North Growth Market är den 15 juni 2021.

Bolagsbeskrivningen som Zordix har upprättat utgör inte ett prospekt, har inte godkänts av Finansinspektionen och innehåller inget erbjudande om teckning eller förvärv av Zordix aktier eller andra finansiella instrument i Sverige eller i någon annan jurisdiktion.

Bolagsbeskrivningen finns tillgänglig på Zordix hemsida, www.zordix.com.

Rådgivare

Augment Partners är rådgivare avseende listbytet och utsedd till Zordix Certified Adviser. Eversheds Sutherland Advokatbyrå AB är Bolagets legala rådgivare.

För ytterligare information, vänligen kontakta:


Matti Larsson, VD
Telefon: +46 706 54 95 41
E-post: matti@zordix.com

För mer information om bolaget och investeringar, kontakta ir@zordix.com.

Om Zordix


Zordix är en multinationell utvecklare, förläggare och distributör av dataspel med huvudkontor i Umeå, vars affärsidé är att utveckla och ge ut spel till konsol och PC på den globala marknaden. Förvärv av andra bolag, långsiktiga investeringar i IP:n och satsningar inom ramen för den egna förlagsverksamheten är huvudingredienserna i Zordix tillväxtstrategi. Gruppen som helhet har under en 25-årsperiod medverkat till över 60 lanserade spel på en världsmarknad och består idag av tre studios som utvecklar spel, ett eget förlag och en distributör.

www.zordix.com

Augment Partners AB, info@augment.se, tel:+46 8-604 22 55 är Zordix AB (publ):s Mentor.

Bifogade filer


Zordix publicerar bolagsbeskrivning i samband med listbyte till Nasdaq First North Growth Market

Författare MFN

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.