Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Annons
Publicerat: 2019-07-15

Aktiespararnas Vd-poddare, Joakim Byström, Absolicon

Det finns få människor på den svenska börsen som har samma passion för miljöfrågor som Joakim Byström, Vd på Absolicon. Nu gästar han Aktiespararnas Vd-poddare för att berätta sin historia.

Med en imponerande passion för miljöfrågor och förnyelsebar energi har Joakim Byström och Absolicon lyckats med att tillverka en av världens starkaste solfångare.

Med en marknad under strukturell tillväxt har Absolicon lyckats sälja deras produktionslinor globalt och står inför en oehört spännande tid. Vad är nästa steg för bolaget?

Lyssna på Joakim och Absolicons resa i detta avsnitt av Aktiespararnas Vd-poddare!

Absolicon
wysiwyg_image

Absolicon Solar Collector säljer den koncentrerande solfångaren T160 som kan generera temperaturer upp till 160 grader Celsius samt erbjuder kompletta produktionslinor för koncentrerande solfångare. Solvärme på höga temperaturer till industrier kan värma processer och därigenom ersätta fossila bränslen. I fjärrvärmenät och för stora byggnader kan koncentrerande solfångare generera både värme och solkyla. Absolicon grundades 2013 men tekniken bygger på 15 år av svensk forskning.

Annons
Publicerat: 2019-07-15

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.