Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Annons
Publicerat: 2020-10-21

Audientes vill få en halv miljard att höra bra

Hela denna sida är en annons FRÅN Audientes
Det danska bolaget Audientes utvecklar en tekniskt smart och högkvalitativ hörapparat för miljontals människor världen över, som inte har råd med en dyr hörapparat.

Danmark är känt för att utveckla och producera digitala hörapparater av hög kvalitet. Priset för sådana varierar vanligen från 10 000 kr upp till 60 000 kr, vilket är mycket pengar för de flesta. I en del länder får personer som är i behov av en hörapparat helt eller delvis stöd från den offentliga sektorn, men nästan en halv miljard människor världen över får inte den hjälpen och har heller inte råd att betala för en hörapparat med egna pengar.

Med Audientes lansering av en digital och självjusterande hörapparat till ett pris av cirka 2 000 kr får miljontals människor runt om i världen möjlighet att få hjälp med sin hörselnedsättning. Marknadsfokus är initialt Indien, men med öppnandet av försäljning i butiker i USA under 2021 kommer även USA, som inte har statliga subventioner, att vara en av Audientes fokusmarknader.

Torsdagen den 29 oktober klockan 17.30 håller Audientes ett webinarium, där VD, Steen Thygesen presenterar bolaget och berättar om dess potential. Självklart har du även möjlighet att ställa frågor.

Klicka här för att anmäla dig till webinariet

Vill du redan nu veta mer om Audientes kan du klicka på länkarna nedan.

Investerarvideo

Audientes IR-sidor på webben

 

Annons
Publicerat: 2020-10-21