Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Annons
Publicerat: 2019-11-27

Bättre affärer med automatiserad digital innehållsbevakning

Genom en plattform avsedd för att bevaka, hantera och skapa affärsvärde från digitalt innehåll kan Hoodin erbjuda företag värdefull information effektivt.

Hoodins plattform effektiviserar arbetsflöden och kan bevaka relevant innehåll som är baserat på användarens preferenser. Med ett användarvänligt gränssnitt är plattformen enkel att använda. Det ger företag ett övertag mot sina konkurrenter genom att de inte missar någon viktig information.

Hoodins målsättning är att bli den ledande aktören inom automatiserad digital innehållsbevakning.

Hoodins plattform erbjuder automatiserad bevakning av digitalt innehåll till företag inom utvalda branscher och tillämpningsområden.. Hoodins affärsidé grundar sig i att erbjuda lösningar för bevakning och hantering av digitalt innehåll som är anpassade för företagens unika behov.

wysiwyg_image

Kapitalanskaffning för fortsatt tillväxt

Bolaget beräknar att få in 20,9 miljoner kronor i total nettolikvid genom företrädesemissionen, i prioriteringsordning:

–  Cirka 14,7 miljoner kronor kommer att användas för att utöka kundnätverket inom Medtech-branschen och även expandera till främst Pharma och Health Care-industrin samt till utveckling av nya lösningar på plattformen.

–  Resterande cirka 6,2 miljoner kronor kommer att användas för att fokusera på att erbjuda plattformen som ett komplement till andra mjukvaruplattformar, primärt inom CRM (Customer Relationship Management) och CMS (Content Management System).

wysiwyg_image

Träffa Hoodin

wysiwyg_image

Vd har ordet

wysiwyg_image

– Hoodin effektiviserar och skapar bättre affärsnytta för det arbete som företag spenderar på att bevaka och hantera digitalt innehåll för att skapa värdefull information, Marcus Emne, verkställande direktör, Hoodin AB.

Vi anser att vi är välpositionerade och tillhandahåller ett attraktivt erbjudande där Bolaget även har byggt upp en välfungerande distributionsmodell för tillväxt i samband med Bolagets avsikt att expandera i skala och uppnå god lönsamhet.

Med anledning av detta genomförs nu denna Företrädesemission där emissionslikviden ska hjälpa Bolaget att bygga upp och förstärka försäljningskapaciteten via partners internationellt.

Jag ser flera goda skäl till varför Hoodin är en bra investering för våra potentiella kunder då vi bland annat förstår våra kunders problem med hanteringen av digitalt innehåll och kan erbjuda dem en unik lösning för att på ett enklare sätt bevaka, hantera och skapa resultat.

Vår lösning gör detta till stor del automatiskt vilket minskar kundens arbetstid och kostnad – något vi tillsammans med våra befintliga kunder har bevisat.

Jag ser mycket goda möjligheter för Hoodin att uppnå stor tillväxt för att bli ett lönsamt och fortsatt innovativt bolag.

 

Läs mer om bolaget.

Teckna här. 

 

OM HOODIN AB
wysiwyg_image

Hoodin har utvecklat en plattform som hjälper företag att på ett automatiserat sätt bevaka och hantera digitalt innehåll. Verksamheten bedrivs genom två affärsområden Monitoring & Insights och Aggregation & Curation. Bolaget grundades år 2013 och har sitt huvudkontor i Malmö.

 

Läs mer om bolaget.

 

Teckna här. 

Annons
Publicerat: 2019-11-27

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.