Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Annons
Publicerat: 2020-06-09

Nyemission ska ta SpectraCure till global marknad

I veckans avsnitt av Småbolagspodden gästas programledaren Jonathan Furelid av Masoud Khayyami från medtechbolaget SpectraCure. I podcasten berättar Masoud Khayyami om den unika teknik för behandling av återfall i prostatacancer som bolaget utvecklar.

Behandlingen av prostatacancer är en svår process. Ett återfall av cancern tvingar patienten att genomlida nya långa krävande behandlingar som behöver pågå livet ut. Det svenska medtechbolaget SpectraCure har utvecklat en unik och patenterad behandlingsmetod som har potential att eliminera tumören på ett skonsamt sätt och med färre biverkningar.

– Det här är framtidens behandling av inre cancertumörer. Ingreppet är förhållandevis enkelt, tekniken är säker och effektiv och behandlingen utförs på några timmar, säger Masoud Khayyami, vd på SpectraCure, i Småbolagspodden.

– Vår behandling har potential att vara mer skonsam och inte påverka frisk vävnad i samma utsträckning som andra behandlingar. Läkningsprocessen är också snabbare, vilket ger enklare återhämtning och bibehållen livskvalitet.

Utöver detta berättar Masoud Khayyami i avsnittet även om bolagets pågående emission, planerna för hur deras cancerbehandling ska nå den globala marknaden och potentialen för att använda tekniken även i behandlingen av andra cancertyper. Allt det här och mycket mer kan du höra i veckans avsnitt av Småbolagspodden. Lyssna på avsnittet med SpectraCure, och alla andra avsnitt, här

Småbolagspodden

Småbolagspodden är podcasten för investerare som letar efter nya spännande företag att addera till sin portfölj. Finanspoddaren Jonathan Furelid möter i varje avsnitt ett nytt svenskt småbolag som får berätta vad som gör just dem unika och varför du som lyssnare ska investera i just deras bolag. Småbolagspodden produceras av contentbyrån Borg & Owilli. Det här avsnittet görs i samarbete med SpectraCure. Lyssna på avsnittet här.

 

Läs mer om SpectraCure

Annons
Publicerat: 2020-06-09

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.