Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Annons
Publicerat: 2019-06-14

Spara pengar smart och utan risk med hallons företagsabonnemang

Nu finns det ett mobilabonnemang på marknaden som gör att småföretagare slipper betala dyrt – med hallons fastprisabonnemang betalar företag från under hundralappen i månaden.

Trenden på mobilabonnemangsmarknaden har länge varit dyra företagsabonnemang med fasta höga månadskostnader- abonnemang fokuserade på stora företag på bekostnad av de mindre som ofta har svårare att förhandla fram bra rabatter. Länge har det inte funnits några alternativ, vilket gjort att många småföretagare istället har skaffat sig privata, billigare abonnemang, för att minska kostnaderna. Det för dock med sig att tid behöver läggas på administration för att det ska bli rätt i bokföringen.

Hallons Företagsabonnemang finns i fyra olika nivåer. Gemensamt är att de kan jämföras med de billiga privatabonnemangen då det inte har några aktiverings- och startavgifter, bindningstider eller uppsägningstider. Dessutom går det att spara upp till 100 GB oanvänd surf till nästkommande månader. Givetvis ingår fria samtal och sms alltid i abonnemangen. Alla företag, oavsett storlek, kan teckna hallons företagsabonnemang som är unika på marknaden.

Företagsabonnemang ska vara enkelt

Hallon är den enkla mobiloperatören som passar alla företag och organisationer som letar efter bra och billiga företagsabonnemang. Tecknar du ett företagsabonnemang har du öppet köp i 14 dagar. Som kund hittar du enkelt all information kring dina abonnemang via ”mina sidor” på hallon.se. Du slipper med andra ord besöka fysiska butiker eller stå i telefonköer för att prata med kundtjänst då du enkelt själv kan göra ändringar, avsluta eller köpa nya abonnemang. Vår företagskundservice hjälper dig via chatt och email om det är något du behöver hjälp med eller om du har frågor. Du väljer själv betalningsmetod för abonnemanget- om det ska ske mot faktura varje månad eller om pengarna ska dras automatiskt från företagskortet. 

Alltid hos hallon företag

Ingen bindningstid
Hallon har varken bindningstid eller uppsägningstid, du kan byta abonnemang eller operatör när du vill.

Spara surfen

Spara upp till 100 GB oanvänd surf och använd när du behöver den.

Behåll ditt nummer
Byter du till Hallons företagsabonnemang kan du självklart behålla ditt gamla nummer om du vill.

Öppet köp i 14 dagar

Som företagskund har du 14 dagars ångerrätt på företagsabonnemang

Läs mer om hallons företagsabonnemang på hallon.se/foretag

Specialerbjudande för dig som medlem i Aktiespararna
Hallon har tagit fram ett unikt erbjudande till Aktiespararnas medlemmar att testa hallon företag för 0 kronor i månaden under tre månader!

Läs mer om specialerbjudandet och teckna dig för hallons företagsabonnemang på hallon.se/aktiespararna

Hallon erbjuder mobilabonnemang och mobila bredband som täcker 99 procent av Sveriges befolkning.

Så här enkelt blir du kund hos hallon!

  • Hallon sköter uppsägningen hos din gamla operatör, förutsatt att du inte har någon bindningstid kvar (vi på hallon har aldrig bindningstid på våra abonnemang)
  • Du fyller i numret som du vill flytta med. Glöm inte att ange vem som äger numret nu och vem som ska ta använda det framöver
  • Du väljer själv startdatum för ditt nya abonnemang
  • Det tar aldrig mer än sju arbetsdagar att flytta ditt abonnemang- det tar med andra ord inte lång tid innan du börjar spara pengar!
  • Vi avslutar automatiskt ditt gamla abonnemang
  • Klart – välkommen till hallon!
Annons
Publicerat: 2019-06-14

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.