Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Annons
Publicerat: 2022-06-03

VD-prat i hängmattan

Hela denna sida är en annons från Analysguiden
Välkommen till podden VD-prat i hängmattan! Här möter du företagsledare från flera spännande bolag. Hör dem berätta om framtidsvisioner och varför just deras bolag är ett intressant investeringscase.
wysiwyg_image

Renare luft från Helsingborg
I det här avsnittet av "VD-prat i hängmattan" är Nedermans passionerade och rutinerade VD Sven Kristensson på plats i studion. Han ger sin syn på vikten av miljöteknikbolagets produkter, varför Nederman ligger rätt i tiden och om hur det går att göra luften renare. Sven lyfter även fram betydelsen av Latour som huvudägare, Nedermans marknadsposition och delar med sig information om en unik fotoutställning i "Sundets pärla" i sommar. 
Lyssna här

wysiwyg_image

Calmark - "Vi vill bli ett verb"
I det här avsnittet av "VD-prat i hängmattan" är Calmarks VD Anna Söderlund på besök. Det blir fokus på hur Karlstadsbolagets plattform ska hjälpa till att erbjuda snabbtester för viktiga diagnoser hos nyfödda barn, varför uppdraget är mer än ett jobb, om att uppfylla mål, vikten av att ständigt utvecklas och om vad som får Anna att koppla av och känna ro under sommaren
Lyssna här

wysiwyg_image

Alcadon - Bättre kommunikation för fler
I det här avsnittet av "Vd-prat i hängmattan" gästar Alcadons VD Sonny Mirborn. Han berättar om hur bolaget ska leverera ännu bättre lösningar inom nätverksinfrastruktur och datakommunikation, tillväxtambitioner, framtiden, aktieägarvärde – och om sin passion för inte minst libanesisk matlagning.
Lyssna här

wysiwyg_image

Calliditas - Revolutionerar marknaden
Calliditas Therapeutics har fått godkännanden i både USA och Europa och kan vara på väg att rita om kartan gällande behandlingar mot flera sällsynta sjukdomar. I detta avsnitt av ”VD-prat i hängmattan” berättar VD Renee Aguilar-Lucander om sin resa till koncernchefsrollen, om vikten av att välja rätt projekt, den stora marknadspotentialen, life science-klimatet i Sverige och sin syn på framtiden.
Lyssna här

wysiwyg_image

Kameo - Finansentreprenör tar sikte på börsen
I första avsnittet av ”VD-prat i hängmattan” gästar Kameos VD Sebastian Harung. Den norske fintechentreprenören och tidigare elitfotbollsmålvakten berättar om hur investeringar i lån till fastighetsprojekt fungerar, konkurrensen, kampen mot storbankerna, vägen till frukost och fika på kontoret – och om planerna att gå till börsen.
Lyssna här

Annons
Publicerat: 2022-06-03