Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-09-07
wysiwyg_image

Är du vår VD:s högra hand?

Aktiespararna söker nu en initiativrik, noggrann, stresstålig och arbetsvillig VD-assistent/trainee med goda kommunikativa egenskaper. Du kommer att arbeta sida vid sida med vår VD Joacim Olsson och hjälpa honom i såväl stora som små projekt – och du kommer att få ta ett stort administrativt ansvar. Jobbet är perfekt för dig som är i början av din karriär och som vill lära dig mer om vad det innebär att vara vd för en organisation i förändring.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Prioritera, planera och koordinera Joacims olika arbetsuppgifter, mötesbokningar och resor och avlasta honom från löpande administrativa uppgifter.
  • Jobba med intern och extern vd-kommunikation
  • Sammanställa analyser, presentationer och beslutsunderlag
  • Ansvara för kallelser, dagordningar, handlingar, protokoll samt koordinering av material för ledningsgrupp och styrelse.
  • I samverkan med vd driva stora och små utvecklingsprojekt.
  • Bollplank i strategiska och operativa frågeställningar.

 

Dina färdigheter och din personlighet

Du är i början av din karriär och har erfarenhet av arbete där din administrativa förmåga har varit avgörande. Du är stresstålig, prestigelös och ambitiös. Du är van att strukturera upp arbetsuppgifter, prioritera och få saker gjorda – utan att göra avkall på kvaliteten i leveransen. Du lockas av ett jobb där en stor del handlar om att ha ordning och reda, hålla tidplaner och sköta löpande arbetsuppgifter men där det även dyker upp oväntade arbetsuppgifter som ska lösas med kort framförhållning och där du får möjlighet att leda egna projekt. Du behärskar Office-paketet och är en fena på att göra bra presentationer.

 

Om Aktiespararna

Aktiespararna är världens största aktiespararorganisation med cirka 67 500 medlemmar som vi på flera olika sätt hjälper att bli mer lönsamma aktie- och aktiefondsparare.
Aktiespararna ger oberoende och relevant information om börsen, aktier och fonder samt är en stark och orädd röst på 300 bolagsstämmor varje år. Med över 900 evenemang årligen får våra medlemmar även nyckeln till framgångsrika investeringar samt möjlighet att utvidga sitt eget nätverk!
Aktiespararna erbjuder dessutom en mängd medlemsförmåner, varav tidningen Aktiespararen - Nordens största aktie- och fondmagasin, är en av de mest uppskattade. Varje nummer ger dig analyser, intervjuer, reportage, rådgivning och mycket mer från en av Sveriges mest kompetenta ekonomiredaktioner.

 

Om anställningen
Tjänsten som VD-assistent/trainee är en tillsvidareanställning med provanställning om 6 månader med omgående start.

Ansökan

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag 2017-09-15. Ansökan skickas till helena.traneving@aktiespararna.se

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.