Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-11-08
wysiwyg_image

Välkommen till Aktiespararnas Börskväll!

 

Vi har bjudit in ett gäng mycket spännande bolag och vd:ar. Kom och lyssna på:

Nordeas vd Casper von Koskull om hur Finlandsflytten skapar nytta för både kunder och aktieägare.

Annica Ånäs, vd för Atrium Ljungberg, om vad det är som händer på fastighetsmarknaden för tillfället och om hur man påverkas av en het fastighetsmarknad.

Magnus Nordin, vd på börsfavoriten Tethys Oil, om vad som händer med oljepriset och om möjligheter och risker med att prospektera olja i Oman.

Lena Apler, grundare och ordförande för den digitala nischbanken Collector, om framtiden inom Fintech och hur Collector lyckats växa 18 år på raken.

Johan Hellström, vd på AllTele, om framtidens telekommunikationer och det norrländska börsbolagets aggressiva förvärvsstrategi.

Robert Eriksson, Manager, Media Communications på Lundin Petroleum, om vad fynden och prospekteringen av Johan Svedrup-fället utanför Norge betyder för Lundin Petroleum och norsk oljeproduktion.

Annika Winsth, chefekonom på Nordea, om hur länge högkonjunkturen varar och hur aktiesparare ska tolka makrosignalerna i världsekonomin.

Per H Börjesson, vd för Investment Spiltan, om hur man hittar vinnare utanför börsen och om aktieklubben som växt från 40.000 kronor till 3 miljarder i förvaltat kapital.

Moderator är Henrik Frenkel, Frenkel Media. Aktiespararnas vd Joacim Olsson inledningstalar.

Programmet börjar kl 16.20 och är slut cirka 21.10. I pausen bjuder vi på en smörgås och dryck. Börskvällen genomförs på Hotell Rival på Mariatorget 3, i Stockholm. Närmaste T-banestation är Mariatorget.

Börskvällen är gratis, men din anmälan är bindande. Det innebär att om du får förhinder, så skall det meddelas Aktiespararna i förväg.

Anmäl dig via formuläret nedan. Antalet platser är begränsat. Vill du anmäla fler personer kan du skriva namnen på dem i "Övrigt"-rutan.

Frågor om Aktiespararnas Börskväll besvaras av: 

Henriette Lindholm, Aktiespararna
E-post: henriette.lindholm@aktiespararna.se

Anmälan till Aktiespararnas Börskväll

Anmälan till Aktiespararnas Börskväll

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.