Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Digital utbildningar

Aktie- och fondskolan med Ola Lauritzson
Lär dig att spara i aktier och fonder tillsammans med entreprenören Ola Lauritzson. Ola är mest känd som GI-guru, men kan väldigt mycket även om aktier. Han sitter också i Aktiespararnas styrelse. Utbildningen är tillgänglig för Aktiespararnas medlemmar.
Introduktion till trading med Tobbe Rosén
Lär dig grunderna i trading med proffset Tobbe Rosén. Den som är duktig på kortsiktig aktiehandel kan göra riktigt stora vinster, men det finns gott om fallgropar. Tobbe går igenom vad du bör tänka på för att lyckas.
Företagsanalys och värdering med Peter Malmqvist
Lär dig att analysera och värdera olika typer av företag tillsammans med Aktiespararnas expert Peter Malmqvist. Du lär dig bland annat om resultat- och balansrapporter, kassaflödesanalys och de viktigaste nyckeltalen.
Kom igång med Sparmagistern
Är du nybörjare när det gäller att spara i aktier och fonder? Då passar Göte ”Sparmagistern” Brunassos korta introduktionsfilmer dig utmärkt. Lär dig bland annat hur ränta-på-ränta-effekten kommer att göra dig rik och hur du kommer igång med ett lönsamt sparande.
Pensionsskolan
Här är utbildningen som kan göra dig till miljonär när du blir pensionär. Tiden är spararens bästa vän och i kombination med ett smart sparande kan resultatet bli fantastiskt för alla. Vi delar med oss av tips och råd för hur du kan gå tillväga.
Inspirationsföreläsning
Behöver du eller någon du känner inspiration för att komma igång med ett lönsamt sparande i aktier eller fonder? Då har du hittat rätt. Ta även del av Aktie-och fondskolan, Pensionsskolan och Hitta kursvinnare-skolan.