Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Erbjudande och rabatter

Hos Aktieinvest kan du spara i aktier, fonder och färdiga portföljer. Välj den depå och kontotyp som passar dig bäst och ta del av rabatter handeln!
Trygga och prisvärda medlemsförsäkringar för bil, villa, hem, och olycksfall och mer. Räkna på vad din försäkring skulle kosta här.
Aktiespararna finns för dig som medlem i allt vi gör. Vi har länge drivit frågan att öka transparens kring provisionerna i olika fonder. Genom att synliggöra de kostnader som finns för dig som sparare så har du lättare att göra rationella beslut som sparare och investerare. Vi är därför extra glada att kunna erbjuda dig som medlem 300:- i startpremie om du blir kund i fondtorget.
Få hjälp med familjejuridiska frågor hos Familjens Jurist. Som Aktiespararna medlem får du rabatt på olika tjänster. Ta del av erbjudandet och rabatter här.
Du har väl inte missat Aktiespararnas egna förlag? Många spännande titlar om aktiehandel, privatekonomi, strategi och ikoner! Scrolla titlarna på adlibris.
Ja, det är sant! I 90 dagar får du prova analysprogrammet Hitta Kursvinnare, ett utmärkt hjälpmedel när du ska fatta beslut om aktieaffärer.