Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Ett medlemskap i Aktiespararna lönar sig.

Vår mission är att hjälpa fler att bli berikade genom ett klokt och samhällsnyttigt aktiesparande. Vår affärsidé går ut på att erbjuda utbildning, information och rådgivning. Allt för att hjälpa dig göra egna placeringar som vinner i längden.
Bli medlem

Bli medlem

All statistik visar att ett långsiktigt aktiesparande ger den bästa avkastningen på ditt sparande. Aktiespararna hjälper både dig som är nybörjare att våga komma igång, och dig som redan är aktiv sparare att gräva ned dig på djupet!
Medlemsförmåner

Medlemsförmåner

Som medlem får du förmåner som tidningen Aktiespararen, juridisk rådgivning kring aktierelaterade frågor, tillgång till utbildningar och aktieträffar i hela landet, möjlighet att ställa frågor till våra sparexperter och en mängd rabatter.
Tidningen Aktiespararen

Tidningen Aktiespararen

Vi vet att Aktiespararens läsare uppskattar aktieanalyser och börsmaterial från våra egna analytiker. De gillar att läsa intervjuer med börsbolagens vd:ar och fondförvaltare. Aktiespararen är helt enkelt tidningen för dig som gillar placeringar och vill lära dig mer om aktier, börsen och fonder.
Om oss

Om oss

Vår vision är ” Ett medlemskap i Aktiespararna skall vara det självklara valet för alla som är intresserade av aktier, aktiefonder och aktierelaterade instrument. Förbundet skall vara den naturliga mötesplatsen för denna grupp, såväl fysiskt som virtuellt.”.
BAS

BAS

Läs mer om vad som ingår i vårt BAS medlemskap här.
Premium

Premium

Läs mer om vad som ingår i vårt Premium medlemskap här.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.