Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Utbildningsresa till Kreta i maj

  wysiwyg_image

   

  Maj kan vara en härlig försommarmånad i Sverige, men tyvärr kan det också vara en ganska kall och regnig månad. Vill du vara säker på sol och sommarvärme, och dessutom gå en helt nykomponerad utbildning om hur du hittar kursvinnare kan du följa med Aktiespararna till grekiska Kreta. Utbildningen hålls den 11-14 maj och lärare är Johan Hellström och Peter Nilsson. Du som flyger från Arlanda eller Landvetter har avresa fredagen den 8 maj, och du som vill flyga från Kastrup åker söndagen den 10 maj. 

  Oavsett avreseflygplats är resan en vecka lång och innehåller fyra dagar med kursverksamhet (uppehåll för sol och bad kring lunch) och två lediga dagar för egna aktiviteter i det varma klimatet.

  wysiwyg_image

  Johan Hellström och Peter Nilsson från E2 Trading har för första gången satt ihop en utbildning som kombinerar fundamental och teknisk analys, och den synnerligen trevliga kombinationen. En mängd ny research ligger till grund för utbildningen, som mynnar ut i ett antal nya strategier, som alla kan användas i analysprogrammet Hitta kursvinnare.

   

  Kursen är en grundkurs och inga programmeringskunskap behövs. Fokus ligger på att gå igenom allt från början och vad som är väsentligt samt vad man kan hoppa över att lära sig. 

   

  Kursen består av följande fyra moduler:

  • I modul ett går vi igenom E2:s modell för fundamental analys och du för bland annat lära dig att analysera med hjälp av nyckeltal.
  • I den andra modulen går vi igenom det som vi kallar kvantitativ trading och du får bland annat lära dig grunderna i teknisk analys och swingtrading.
  • Den tredje modulen handlar om Hitta Kursvinnare E2 edition och fokus ligger på hur du använder de förprogrammerade strategierna som du kommer att erhålla av oss.
  • Den fjärde och sista modulen handlar om hur man kombinerar fundamental och teknisk analys i trading. Vi kommer för första gången någonsin att presentera strategier i Hitta kursvinnare som är kodade och innehåller såväl teknisk analys som fundamental analys. Det bästa från två världar.
  wysiwyg_image

  För att kunna tillgodogöra dig kursen på bästa sätt behöver du ha med dig en dator samt ha grundläggande kunskaper om aktiehandel och aktiemarknaden. Alla deltagare erhåller E2:s kodbas 2020 med tusentals rader färdigskriven kod där de populäraste av E2:s strategier redan är färdigkodade. Likaså ingår E2:s särskilda egenutvecklade Dashboard, där du snabbt kan sortera och analysera vilka strategier som just nu är i spel. Utöver denna kodbas erhåller alla deltagare också alla presentationer och tillhörande manualer digitalt. Vår ambition är att spela in lektionerna så att du sedan i lugn och ro sen kan repetera hemma. Allt kursmaterial distribueras digitalt i anslutning till kursens genomförande.

   

  Boendet och kursen är förlagd till finfina och fyrstjärniga Hotel Sirios Village, som ligger väster om Chania på västra Kreta. 

  Resan

   

  Direktflyg från Arlanda, Landvetter och Kastrup. Planen från Arlanda och Landvetter går fredagen den 8 maj och kommer tillbaka natten mellan fredagen och lördagen den 15-16 maj. Planet från Kastrup går på morgonen söndagen den 10 maj och kommer tillbaka på eftermiddagen fredagen den 17 maj.

  wysiwyg_image

  Hotellet

   

  Hotel Sirios Village ligger på en höjd ovanför den fina stranden i Agii Apostoli. Här bor du i en charmig medelhavs-inspirerad semestermiljö med mycket blommor och grönska. Det stora poolområdet ger dig alla möjligheter att njuta av sol och bad på lediga stunder, då det finns gott om solstolar, parasoller och en trivsam poolbar. Hotellet har också gym, bastu och gratis trådlöst Internet.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.