Du är här

Sommarvärme och kurs på La Palma

  wysiwyg_image

   

  De flesta längtar redan till sommar och sol, men det dröjer tyvärr många månader innan Sverige kan bjuda på den kombinationen. Den som vill göra väntan kortare kan följa med på Aktiespararnas utbildningsresa i mars till den vackraste av alla kanarieöar, La Palma. En synnerligen intressant kurs om hur du lyckas på börsen framöver står på programmet. 

  Resan är en vecka lång och innehåller fyra dagar med kursverksamhet (uppehåll för sol och bad kring lunch) och två lediga dagar för egna aktiviteter i det varma klimatet.

  wysiwyg_image

  Vår utgångspunkt gällande utbildningen är att göra just dig till en bättre aktiesparare och förhoppningen är att du ska göra bättre aktieaffärer efter att ha varit med under kursveckan.

   

  Du kommer att få lära dig hur du hittar intressanta aktier, hur du sätter ihop en lönsam aktieportfölj och om både fundamental och teknisk analys. Dessutom kommer du att lära dig mycket om Aktiespararnas analysprogram Hitta kursvinnare.

   

  Vi kommer också att gå igenom olika strategier för att bli framgångsrik gällande aktier och hur viktigt det är att hela tiden göra en riskbedömning.

  Kursen passar de flesta, men du har störst utbyte av kursen om du har hållit på med aktier ett tag och inte är helt ny inom området.

  Kursen kommer att innehålla en blandning av föreläsningar, grupparbeten ute i den friska luften och givande diskussioner. Lärare är Aktiespararnas Bo Holmberg.

  Boendet är förlagt till finfina och fyrstjärniga Hotel La Palma Princess, som ligger på södra delen av La Plama, och där hålls även kursen.

  wysiwyg_image

  Citat från några av de senaste årens kursdeltagare

   

  "Wow, att något som verkar vara så komplicerat kan vara så enkelt. Tack för en riktigt bra och intressant kurs!"

   

  "Om jag hade gått den här kursen tidigare hade jag nog undvikit några riktigt dåliga affärer jag gjort"

   

  "Jag har fått en mycket bättre förståelse för hur man bör spara aktier"

   

  "Jag vill gärna ha någon form av fortsättning på kursen"

  Resan

  Direktflyg från Arlanda, Landvetter eller Kastrup. Planen lämnar Sverige/Danmark på morgonen tordagen den 8 mars och kommer tillbaka på kvällen en vecka senare.

  Hotellet

  wysiwyg_image

  Hotel La Palma Princess ligger på en av La Palmas soligaste platser. Den grönskande hotellparken ligger på en sluttning ned mot havet, med härlig utsikt över Atlanten. I fonden finns höga, branta och delvis vinodlingsbeklädda bergssluttningar som skyddar området från vind och moln.

   

  Hotellet består av flera vackra hotellbyggnader i kolonial stil och området kan liknas vid en liten kanarisk by i en jättelik hotellträdgård. Vid det havsnära poolområdet finns tio bassänger av olika karaktär och i anslutning till en av poolerna finns en anlagd sandstrand.

   

  Invid poolområdet finns ett utmärkt litet spa "Aqua Princess" med uppvärmd vattenmassagebassäng, jacuzzi, kallvattenpool samt möjlighet till olika typer av massage och skönhetsbehandlingar. På temat friskvård finns även sex tennisbanor och ett litet gym, bastu och turkiskt bad. Terrassen utanför den stora trivsamma receptionslobbyn vetter ut mot poolområdet och havet och utgör en utmärkt plats för en drink i den ljumma La Palma-kvällen.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.