Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Lär dig investera i aktier och fonder med Sparmagistern

Del 1 & 2: Börja spara
I den första delen av sparskolan ger Göte "Sparmagistern" Brunasso tips hur du som ny sparare kan undvika att ramla ned i vanliga fällor.
Del 3: Ränta-på-ränta-effekten
I den tredje delen av sparskolan förklarar Göte "Sparmagistern" Brunasso hur du som investerare kan lära dig att utnyttja "Världens åttonde underverk"!
Del 4: ISK – ett enklare sätt att spara
Hur gör du för att öppna ett ISK-konto? Varför är sparformen så användbar och hur gör du som sparare för att bäst dra nytta av den?
Del 5: Därför ska du spara långsiktigt
Göte reder ut vikten av långsiktighet – en nyckelfaktor i ett framgångsrikt aktiesparande– i den femte delen av sparskolan.
Del 6: En perfekt start
Göte "Sparmagistern" Brunasso reder ut varför fondsparande kan vara en utomordentlig inledning på din resa som investerare!
Del 7: Vad som är bäst att köpa
I den sjunde delen går Göte "Sparmagistern" Brunasso igenom vilken typ av aktier och fonder som är bäst för en ny sparare att investera i.
Del 8: Så investerar du i aktier och fonder
Det är inte svårt att köpa aktier eller fonder. Men som ny sparare behöver du veta hur du ska göra. I den åttonde delen av förklarar Göte hur du går till väga.
Del 9: Egen analys – steg 1
Hur gör du för att analysera ett specifikt bolag och en viss aktie? I första steget, den nionde delen totalt, går Göte igenom hur du får till en grundlig fundamental analys.
Del 10: Egen analys – steg 2
I den sista delen går Göte igenom hur du som sparare kan använda dig av teknisk analys. Hur gör du för att dra nytta av verktyget och bli en bättre investerare?