Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2019-02-26

Aktieträff med Serneke och Enrad på IC Restaurangen 2019-02-26

Jan Skärsäter öppnade mötet varefter Karl Wetterlund arbetschef Varberg och Katarina Karlsson projektledare presenterade Serneke. 
Serneke är ett nytänkande och expansivt entreprenadföretag verksamma inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning. Bolaget grundades i Göteborg 2002 av Ola Serneke och har under de senaste åren varit ett av Sveriges snabbast växande företag. Engagerade medarbetare med en tydlig målbild och vision att utmana ledarna inom branschen är en av flera förklaringar till framgångarna. Serneke Group AB är noterade på NASDAQ Stockholm (mid cap). För mer information se https://www.serneke.se/ 
Serneke har en platt organisation med snabba och effektiva beslutsvägar vilket är ett framgångskoncept liksom målsättningen att deras projekt ska bidra till samhällsnytta. 
Serneke håller på att uppföra Göteborgs första skyskrapa som kommer att bli 245 meter och ha 73 våningar och därmed nordens högsta byggnad. 
 https://www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet/

Efter en intressant första timme serverades god kvällsmat samt kaffe.

Andra halvan på kvällen presenterades ENRAD av VD Andreas Bäckäng. 
Enrads affärsidé är att utveckla, tillverka och sälja miljövänliga och energieffektiva energilösningar. Energilösningarna är fokuserade på applikationer inom fyra segment, butikskyla, komfortkyla, processkyla och värmepumpslösningar riktat mot livsmedelsbutiker, serverhallar och flerfamiljshus samt kommersiella fastigheter. Enrads produkter har patenterat avancerat styrsystem för optimal drift av kompressorer, pumpar och fläktar i sina modulbaserade kyl/värmepump-system. Enrad AB är noterade på Spotlight Stock Market. För mer information se https://enrad.se/ 
Enrads kyl- och värmepumpar är f-gasfria, använder naturliga köldmedier och är energieffektiva. Enligt F-gasförordningen ska äldre mindre miljövänliga köldmedier successivt fasas ut vilket talar för ökad efterfrågan på Enrads produkter som ligger i framkant när det gäller att ha utrustning som redan idag fungerar bra och används ihop med miljövänliga köldmedier. 

Det var en lyckad kväll som avslutades med sedvanligt lotteri.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.