Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Den lokala verksamheten

wysiwyg_image

Kan du inte få nog av aktier och aktietips? Gå med i Aktiespararna redan i dag!

 

Du som är medlem i Aktiespararna har en reserverad plats på vår webb. För att få tillgång till våra förmåner, nyhetsbrev och exklusiva material måste du aktivera ditt konto, vilket är mycket enkelt:

Börja först med att klicka på "Logga in" längst upp till höger på startsidan. Då får du upp en dialogruta och längst ner till vänster på den klickar du på "Glömt lösenord?" På din mail någon dag senare får du ett lösenord från förbundet. När du loggat in med detta lösenord kan du sedan byta till ett lösenord som du väljer själv. 

 

Anmäl dig gärna till aktieträffarna via formuläret vid respektive aktivitet!

Vi anordnar regelbundet olika aktieträffar där våra medlemmar kan träffas och få veta mer om aktier och fonder. Som medlem är du välkommen att delta på alla aktieträffar runt om i hela Sverige.

Välkommen!

 

Vi ser helst att ni anmäler er till våra aktieträffar på anmälningsformuläret vid respektive aktivitetspresentation!

 

OBS! Om du loggar in dig på den här hemsidan kommer alla uppgifter upp automatiskt, så slipper du fylla i hela anmälningsformuläret varje gång. 

Sveriges Aktiesparares Riksförbund – Aktiespararna – är en oberoende intresseorganisation för enskilda som sparar i aktier, aktiefonder och aktierelaterade värdepapper.

 

Aktiespararna bildades den 5 februari 1966 och har under åren utvecklats från ett 100-tal medlemmar vid starten till 54096 medlemmar den 31 oktober 2018.

 

Verksamheten började i blygsam skala och baserades på frivilliga insatser. I dag bedriver förbundet verksamhet över hela landet. 1972 bildades förbundets första lokalavdelning. Antalet lokalavdelningar är 135 i januari 2018 och drivs genom ideella insatser från medlemmarnas sida.

 

Aktiespararna Höganäs bildades 1974 och har nu 261 medlemmar den 31 oktober 2018.

 

Vi ser helst att ni anmäler er till våra aktieträffar på anmälningsformuläret vid respektive aktivitetspresentation!

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.