Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Den lokala verksamheten

wysiwyg_image

Kan du inte få nog av aktier och aktietips? Gå med i Aktiespararna redan i dag!

Anmäl dig gärna till aktieträffarna via formuläret vid respektive aktivitet! Tänk på att vara inloggad när du anmäler dig så fylls allt i automatiskt.

Vi anordnar regelbundet olika aktieträffar där våra medlemmar kan träffas och få veta mer om aktier och fonder. Som medlem är du välkommen att delta på alla aktieträffar runt om i hela Sverige.

 

Vi som sitter med i ledningsgruppen lokalavdelning 106 är:

Tommy Franck

Jag är Ordförande i lokalavdelningen.

Jag har varit medlem sedan 1986 och aktiv i ledningsgruppen från 2012 med utbildning för våra medlemmar

För mig är kunskap makt och det glädjer mig att fler blir mer kunniga och intresserade av aktier.

Intresse förutom familij och aktier är golf, fotboll, ishockey samt brödbakning.

 

Magnus Lodin Sekreterare

I ledningsgruppen arbetar jag med att lägga upp våra artiklar på hemsidan och facebook. Då jag arbetar med IT i vardagen så blir det att jag tar hand om en del av tekniken inför våra träffar.

Mitt aktieintresse började 2013 och på fritiden tittar jag dagligen teknisk analys i Hitta kursvinnare eller filtrerar fram nya intressanta bolag via Börsdata

Min favortifika är Lussekatter.

 

Bengt Andersson Ledamot

I ledningsgruppen arbetar jag med att kontakta bolag för våra träffar och har de senste åren ansvarat för att komponera ihop våra studiebesök.

Jag köpte mina första aktier omkring 1980 (har fortfarande kvar fysiska aktiebreven), bara småposter men jag ägde en del fonder också. 2005 sålde jag alla fonder när vi byggde vårt andra hus och började sedan med aktieintresset på allvar igen 2010. Jag gör inga egna tekniska analyser utan läser lite vad andra skriver och hoppas att de begriper. Satsar gärna små belopp i företag som sysslar med cancerforskning eller miljö. Antingen blir det bra eller inget alls. 

 

Marianne Delander Valberedningen

Jag är sammankallande i valberdningen och hjälper till mycket inför våra aktieträffar med många praktiska moment. Tyvärr är jag enda kvinna i gruppen och ser gärna att vi blir fler.

Jag är pensinär och har sysslat med och varit intresserad av ekonomi hela livet. Det började med allemansfonder när de kom i mitten av 1980-talet och fortsatte med aktier i början av 1990-talet. Jag följer aktiemarknaden varje dag och tycker att det är både spännande och lärorikt.

Min favoritfika är toscakaka som jag gärna bakar själv.