Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiespararna Kristinehamn/Filipstad

Vill du få dina pengar att växa? Söker du efter ett rikare liv? Häng med på våra träffar!

Ett rikare liv

Alla definierar vi rikedom på olika sätt. Vad är rikedom för dig? På våra träffar pratar vi om mål och strategier för vårt sparande. 

 

Häng med på våra träffar!

Vill du diskutera med likasinnade om världsekonomin och dela tips och ideer kring aktier och fonder, häng med på våra träffar. Träffarna passar både nybörjare som erfaren aktieköpare då vi delar erfarenheter mellan varandra, unga som gamla, kvinnor som män. Alla har vi olika mål med våra aktieköp, en sparar till pensionen, en annan till en resa eller är du pensionär och vill förgylla vardagen med extra pengar. 

 

Ett antal gånger per termin har vi kvinnoträffar, där vi diskuterar sparande och aktier ur ett kvinnoperspektiv.

 

Varmt välkommen på våra olika träffar.

 

Vill du läsa vår tidning Aktiespararen som inte finns i handeln att köpa. Teckna ett premium medlemsskap för 99 kr/ månad, då får du tidningen 9 gånger per år direkt hem i brevlådan med massor av aktietips. Dessutom ingår många fler medlemsfördelar för dig som medlem. Lättast tecknar du dig som medlem genom hemsidan- https://www.aktiespararna.se/blimedlem

 

Hälsningar

 

Ledningsgruppen Kristinehamn/Filipstad

 

PS! Vi tar endast kontant betalning på våra träffar.

 

 

 

 

 

Vårt syfte i Aktiespararna i Kristinehamn är att få fler att spara. Nu söker vi personer som vill vara med till att bidra till detta. Hos oss får du utbildning i aktier och fonder, du får gratis tillgång till Hitta Kursvinnare, vara med på våra träffar och mycket mera. Vårt krav är att du är medlem i Aktiespararna och tycker att det är kul att lära dig mer om aktier och fonder. Är du intresserad av att vara med i ledningsgruppen kontakta ordförande.

 

Vi samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan

 

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.