Du är här

Aktiespararna Säffle/Åmål

Aktiespararnas lokalavdelning i Säffle/Åmål välkomnar er till intressanta företagsbesök, matnyttiga aktieträffar och lärorika utbildningar.

Vare sig du är en erfaren aktiesparare (alternativt fondsparare) eller nybörjare och känner att du inte riktigt förstår hur det fungerar, så tror vi att du ändå hittat rätt om du vill få mer tips och ta tag i din privatekonomi och ditt långsiktiga sparande.

 

Lokalavdelningen arbetar med att erbjuda aktieträffar, företagsbesök, föreläsningar och utbildningar i närområdet. Vårt område är Säffle/Åmål och bor du i detta område, kommer du som medlem få inbjudningar till våra aktiviteter. Naturligtvis är du fortfarande välkommen att delta i aktiviteter som andra lokalavdelningar ordnar, t.ex. Karlstad, Bengtsfors/Ed, Arvika/Årjäng, Trollhättan, Stockholm, Göteborg med flera.

 

Surfa runt lite på vår sida så ser du framförallt vad som är på gång hos oss härnäst genom att klicka på "Den lokala verksamheten". 

 

Här hittar du information om våra lokala evenemang, aktieträffar och vår verksamhet. Är du nyfiken på aktier och aktiesparande och vill veta mer är du alltid välkommen att kontakta oss.

 

Vänliga hälsningar

Aktiespararna Säffle/Åmål

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.