Du är här

Aktiespararna Sölvesborg

Välkommen till Aktiespararna Sölvesborg!

Här hittar du information om våra lokala evenemang, aktieträffar och vår verksamhet. Är du nyfiken på aktier och aktiesparande och vill veta mer är du alltid välkommen att kontakta oss. Se kontaktuppgifter och våra aktiviteter här till höger. 

 

 

Vårt huvudsakliga upptagningsområde är Sölvesborg och Bromölla men naturligtvis är alla andra också välkomna till våra aktieträffar. I stort sett har vi en aktieträff en gång i månaden med undantag för sommarmånaderna. Vanligtvis träffas vi kl. 18:30 på Valjevikens aktivitetscenter men det händer att vi även är på andra platser eller på ett företagsbesök. Läs mer om kommande träffar här på vår hemsida så att du säkert åker till rätt plats.

 

Förutom att vi vid varje träff har ett eller ett par företagsbesök går vi även igenom vår Börsmästartävling samt diskuterar börsens utveckling. Några akter brukar vi också analysera och prognostisera hur framtiden kan se ut för dessa. Här får medlemmarna gärna komma med förslag på vilka aktier som skall analyseras. Hör av er till oss i ledningsgruppen om ni har förslag på gästande bolag ni är intresserade av att veta mer om.

 

Hör av er till oss i ledningsgruppen om ni har förslag på programpunkter och gästande bolag som ni är intresserade av att veta mer om.

 

Varmt välkomna! 
Ledningsgruppen

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.