Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-05-02

Anmälan till Söderslätts Aktiemästerskap 2021

 – dags igen för dig som är medlem i Trelleborgs lokalavdelning att testa dina aktiekunskaper i vår spännande aktietävling.

Välj en portfölj med tre aktier och en reservaktie från aktielistorna Large Cap, Mid Cap, Small Cap eller First North.

OBS! Endast vissa aktier från First North är med, ditt val måste stå med i den lista som finns här nedan.

I de fall det finns flera aktieslag av samma aktie är det mest omsatta som är med i tävlingen, t.ex. SEB A men inte SEB C, Volvo B men inte Volvo A.

Ingångskurs är sista betalkurs fredagen den 14 maj 2021 och slutkurs är sista betalkurs torsdagen den 30 december 2021. Saknas ingångskurs för vald aktie ersätts denna med reservaktien och dess ingångskurs. Om betalkurs saknas på slutdagen väljs senaste betalkurs för aktien.

Den portfölj som har den bästa procentuella värdeutvecklingen vinner. Om flera portföljer uppnår samma procentuella värdeutveckling och därmed samma placering i tävlingen skall motsvarande vinster slås samman och delas av alla med samma värdeutveckling. Vid behov har tävlingsjuryn rätt att göra nödvändiga regeljusteringar.

Juryn består av en representant från – Nordea och Christer Dahlberg – Aktiespararna.

Anmälningsavgiften är 50 SEK för din första portfölj, nästa är gratis och därefter betalar du 50 SEK per tävlingsportfölj. Sista inbetalningsdag på bankgiro 435-4528 är söndagen den 16 maj.

Skicka ifyllt anmälningsformulär till eriksson.michael@outlook.com eller skriv aktievalen på girobetalningen.

Alla avgifter går tillbaka i form av vinster. Total vinstsumma minst 15 000 kr. I år blir det både etappriser och slutpriser.

Lycka till!

Söderslätts Aktiemästerskap arrangeras av
Aktiespararna i Trelleborg i samarbete med
Nordea

Valbara aktier på First North

Aktier på Large, Mid, Small

Tävlingsregler

Anmälningsformulär