Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2022-03-01

Anmälan till Söderslätts aktiemästerskap 2022

 – dags igen att testa dina aktiekunskaper i vår spännande aktietävling.

Välj en portfölj med tre aktier och en reservaktie från aktielistorna Large Cap, Mid Cap, Small Cap eller First North.

OBS! Endast vissa aktier från First North är med, ditt val måste stå med i den lista som finns här nedan. Det är de 100 mest omsatta aktierna under de senaste tre månaderna.

I de fall det finns flera aktieslag av samma aktie är det mest omsatta som är med i tävlingen, t.ex. SEB A men inte SEB C, Volvo B men inte Volvo A.

Ingångskurs är sista betalkurs tisdagen den 22 mars 2022 och slutkurs är sista betalkurs fredagen den 30 december 2022. Saknas ingångskurs för vald aktie ersätts denna med reservaktien och dess ingångskurs. Om betalkurs saknas på slutdagen väljs senaste betalkurs för aktien.

Den portfölj som har den bästa procentuella värdeutvecklingen vinner. Om flera portföljer uppnår samma procentuella värdeutveckling och därmed samma placering i tävlingen skall motsvarande vinster slås samman och delas av alla med samma värdeutveckling. Vid behov har tävlingsjuryn rätt att göra nödvändiga regeljusteringar.

Juryn består av en representant från – Nordea och Christer Dahlberg – Aktiespararna.

Anmälningsavgiften är 50 SEK per portfölj. Sista inbetalningsdag på bankgiro 435-4528 är tisdagen den 22 mars. Skicka ifyllt anmälningsformulär till eriksson.michael@outlook.com eller skriv aktievalen på girobetalningen.

Alla avgifter går tillbaka i form av vinster. Total vinstsumma minst 15 000 kr. I år blir det etappriser i maj, juli, september samt november och slutpriser.

Lycka till!

Söderslätts Aktiemästerskap arrangeras av
Aktiespararna i Trelleborg i samarbete med
Nordea

 

Valbara aktier på First North

Aktier på Large, Mid, Small

Tävlingsregler

Anmälningsformulär