Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-07-06

2CUREX: GÖR RIKTAD EMISSION OCH DELAR UT TECKNINGSOPTIONER

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Precisionsmedicinbolaget 2curex avser genomföra en riktad nyemission av units om cirka 30-40 miljoner kronor, bestående av två aktier och en teckningsoption, riktad till kvalificerade investerare. Bolaget avser även besluta om att teckningsoptioner emitteras och tilldelas befintliga aktieägare.

Det framgår av ett pressmeddelande.

En accelererad book building-process påbörjas direkt efter Stockholmsbörsens stängning på måndagen. 2curex har gett Mangold Fondkommission i uppdrag att utreda förutsättningarna för den riktade emissionen.

Bolaget avser använda likviden från den riktade emissionen för lansering av Inditreat i flertalet marknader.

"Genom den riktade emissionen ges 2curex - enligt styrelsens uppfattning - ett tillskott av rörelsekapital som möjliggör ökade försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter av bolagets produkt", uppges det.

Ifall den riktade emissionen genomförs avser styrelsen även besluta att teckningsoptioner av serie TO1, det vill säga samma serie som i den riktade emissionen, emitteras och tilldelas aktieägarna i 2curex. Teckningsoptionerna avses sedermera tas upp till handel på Nasdaq First North.
Författare Direkt-SE

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.