Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-06-18

Abelco Investment Group AB anställer Oskar Hansson för att förstärka organisationen

Abelco Investment Group AB (publ) (`'Abelco'' eller `'Bolaget'') anställer Oskar Hansson för att stärka organisationen och förbättra kommunikationen i Abelco.

Oskar är examinerad civilekonom från Handelshögskolan vid Umeå Universitet med studier från Nova School of Business and Economics i Lissabon samt Universitá Bocconi i Milano. Oskar kommer att arbeta som Investment Manager och kommer till en början att bistå VD Johan Rooth med ekonomin, kommunikationen och compliance arbetet i portföljbolagen.  

`'Jag är väldigt glad och stolt över denna möjlighet samt tjänst och ser fram emot att vara med på resan med att fortsätta utveckla Abelco och portföljbolagen. Jag tycker Abelco har tagit flera steg det senaste året med en tydlig strategi och vision, där Bolaget har en spännande framtid till mötes med intressanta portföljbolag som ligger rätt i tiden. Jag hoppas på att mitt affärssinne, drivkraft och passion för investeringar kommer att leverera värde för aktieägarna''. Säger Oskar Hansson, Ny Investment Manager på Abelco Investment Group AB (publ).

Vi hälsar Oskar varmt välkommen till Abelco Investment Group AB (publ). 

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Rooth, VD
Abelco Investment Group AB (publ)
E-post: Johan.rooth@abelco.se
Telefon: +46 73 5367733

Författare Cision

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.