Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2019-01-11

Acconeer: Radarteknologibolaget Acconeer får order från BEYD värd 22 450 USD

RADARTEKNOLOGIBOLAGET ACCONEER FÅR ORDER FRÅN BEYD VÄRD 22 450 USD

Acconeer har sedan augusti 2018 samarbetat med BEYD på den kinesiska marknaden. Den nya ordern från BEYD innefattar både Acconeers produkter utvärderingskitet XC112 och XR112 samt sensorn A111.

- Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med BEYD. De har på väldigt kort tid skapat en mycket imponerande lista med kundprojekt i Kina och denna beställning kommer att gå till att tillfredsställa dessa kunders behov av sensorer samt utvärderingskit för nya kunder, säger Lars Lindell, VD Acconeer.

2019-01-11

För mer information, kontakta:
Lars Lindell, VD Acconeer, Tel: 010 - 218 92 00, Mail: ir@acconeer.com mailto:ir@acconeer.com

Certified advisor Redeye:
Tel: +46 (0)8 121 576 90, Mail: Certifiedadviser@redeye.se mailto:Certifiedadviser@redeye.se

Denna information är sådan information som Acconeer AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 11 januari 2019 klockan 09.00.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Acconeer Pressrelease 2019-01-11.pdf-http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=24929

Om Acconeer AB
Med banbrytande teknologi har Acconeer utvecklat en radarsensor som öppnar en ny värld för interaktion. Acconeers mikroradarsensor, med låg strömförbrukning, hög precision, liten storlek och hög robusthet, är en 60 GHz robust och kostnadseffektiv sensor för detektion, avståndsmätning, rörelsedetektering och kamerastödda applikationer med behov av låg strömförbrukning. Acconeer kombinerar fördelen med låg strömförbrukning hos pulsade radarsystem med hög noggrannhet hos koherent radar, allt integrerat i en komponent med en yta på endast 28 mm2. radarsensorn kan ingå i en rad mobila konsumentprodukter, från smartphones till wearables, men även inom områden såsom robotar, drönare, Internet of Things, sjukvård, fordonsindustri, industrirobotar samt säkerhets- och övervakningssystem. Acconeer är ett halvledarbolag och har som affärsmodell att sälja hårdvara till tillverkare av konsumentelektronikprodukter. Acconeer är listat på Nasdaq First North Stockholm med tickerkoden ACCON, Redeye är bolagets Certified Advisor (CA).

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.