Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-08-23

AdCityMedia: Rättelse avseende delårsrapport januari-juni 2017 i AdCityMedia

RÄTTELSE AVSEENDE DELÅRSRAPPORT JANUARI-JUNI 2017 I ADCITYMEDIA

I delårsrapporten som publicerades den 23 augusti 2017, klockan 08:30 CET, angavs det på sidan 5 under rubriken Rörelseresultat att mediaförsäljningen nått sin fulla potential. Korrekt skrivelse skall vara att mediaförsäljningen inte nått sin fulla potential.

En rättad version av delårsrapporten har bilagts till detta pressmeddelande och både delårsrapporten och pressmeddelandet finns tillgängligt på AdCityMedias hemsida: www. adcitymedia.com http://www.adcitymedia.com .

Stockholm 2017-08-23

För mer information:
Anders Axelsson, VD
anders.a@adcitymedia.com mailto:anders.a@adcitymedia.com
+46 8 535 28001

Mangold Fondkommission AB, tel: +46 8 5030 1550, är Bolagets Certified Adviser.

Denna information är sådan information som A City Media AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 23 augusti 2017 kl. 15:34 CET.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
AdCityMedia Pressrelease 2017-08-23.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=20895
AdCityMedia Delarsrapport Q2 2017.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=20896

Kort om Bolaget:
AdCityMedia är verksamt inom marknaden för utomhusreklam och är idag ledande i Sverige inom segmentet digital storformatsreklam i utomhusmiljö. Bolaget har sedan 2015 tredubblat det säljbara mediautrymmet avseende digitala mediaytor I citymiljö samt med erfarenhet från sina 16 år utökat med ytterligare ett affärsområde "Creative".Creative hjälper företag att synas och värdera sina egna mediamöjligheter såväl på fasad som I butik. Under affärsområdet "creative" har bolaget två huvudinriktningar "digital signage" (digitala skärmar I butiksmiljö) och "production" (analog storformatsreklam på fasad och I butik). Framtiden är digital och I nuläget har bolaget ca 1 500 egna mediaytor och över 4 500 digitala skärmar som bolaget driver avseende innehåll och support åt externa kunder.Marknaden för utomhus växer och övergången från analogt till digital sker I mycket snabb takt. AdCityMedia är innovativa och har tekniken som gör att bolaget ligger I framkant vilket ger bolaget goda förutsättningar att ta tillvara marknadens tillväxt.

För mer information, vänligen besök Bolagets hemsida www.adcitymedia.com http://www.adcitymedia.com . AdCityMedias aktier är upptagna till handel på Nasdaq First North.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.