Bli medlem
Bli medlem
lakareutangranser

Du är här

2021-11-02

Aktia och Finnair introducerar ett nytt Finnair Visa-kreditkort

Aktia Bank Abp
Pressmeddelande
2.11.2021 kl. 12.00

Aktia och Finnair har kommit överens om ett samarbete och introducerar under våren 2022 ett nytt Finnair Visa-kreditkort på marknaden. I och med samarbetet får Finnair Plus-medlemmarna tillgång till ett av världens populäraste kreditkort och förtjänar samtidigt Finnair Plus-poäng av inköp som gjorts med kortet.

Finnair Plus-poäng kan användas förutom för bonusresor också till exempel för uppgraderingar av resklassen, hotellövernattningar eller presentkort för restauranger. Det är också möjligt att donera Finnair Plus-poäng till olika välgörenhetsorganisationer, såsom UNICEF, CMI eller Finlands naturskyddsförbund.

”Vi vill erbjuda alla våra kunder betalningsmedel av högsta kvalitet och samarbetet med ett ikoniskt och pålitligt finländskt bolag som Finnair är ett särskilt glädjeämne för Aktia. Jag väntar ivrigt på att få introducera det nya kortet på marknaden under nästa vår”, säger Anssi Huhta, direktör för Aktias bankverksamhet.

”Det är fint att vi kan erbjuda våra kunder ett nytt alternativt för betalningar tillsammans med Aktia. När våra kunder betalar med Finnair Visa-kreditkortet får de en allt mer omfattande möjlighet att förtjäna Finnair Plus-poäng”, berättar Pekka Antila, direktör med ansvar för Finnair Plus-programmet.

Anvisningarna för att skaffa kortet samt de noggrannare kortvillkoren följer senare under våren 2022.

Mera information:

Finnair Media desk
09 818 4020
comms(a)finnair.com

Aktias kommunikation
010 247 6294
kommunikation(a)aktia.fi

Finnair är ett nätverksflygbolag som specialiserar sig på passagerar- och godstrafik mellan Asien och Europa. Ansvarsfullhet står i centrum för Finnairs verksamhet – bolaget ämnar halvera sitt nettoutsläpp före utgången av 2025 jämfört med 2019 års nivå och uppnå koldioxidneutralitet senast före utgången av 2045. Finnair är medlem i oneworld-alliansen. Finnair Abp:s aktier noteras på Nasdaq Helsinki.

Aktia är en finländsk kapitalförvaltare, bank och livförsäkrare som skapat förmögenhet och välmående från en generation till en annan redan under 200 års tid. Vi tillhandahåller våra kunder digitala tjänster i ett flertal kanaler och ger personlig service på våra verksamhetsställen i huvudstadsregionen samt i Åbo-, Tammerfors-, Vasa- och Uleåborgsregionerna. Vår belönade kapitalförvaltnings fonder säljs även internationellt. Vi sysselsätter ca 900 personer på olika håll i Finland. Aktias förvaltade kundmedel (AuM) 30.6.2021 uppgick till 15,6 miljarder euro och balansomslutningen till 11,2 miljarder euro. Aktias aktie noteras på Nasdaq Helsinki Oy (AKTIA). aktia.com

 


Författare GlobeNewswire