Du är här

2017-05-31

Ampla Kapital: Ampla Kapital - Portföljsammanställning Q1 2017

AMPLA KAPITAL - PORTFÖLJSAMMANSTÄLLNING Q1 2017

Ampla Kapital AB (publ) offentliggör idag en sammanställning av sin låneportfölj för det första kvartalet 2017. Låneportföljen ser vid tillfället för denna sammanställning ut som följer:

Lån 1: 25 miljoner kronor till Celon Förvaltning AB
Lån 2: 25 miljoner kronor till Celon Förvaltning AB
Lån 3: 2 miljoner till Bäger Förvaltning AB

Samtliga lån är till den i Ampla Kapitals vinst- och kapitalandelsbevis utgivna 2014 beskrivna låntagaren Celon Förvaltning AB och dess närstående bolag.

För Ampla representerar de aktuella transaktionerna attraktiva lån till fastighetsägare/ utvecklare med god förmåga att att bära den aktuella belåningen och betala den avtalade räntan under låneperioden.

Samtliga lån löper med en ränta på STIBOR plus fem procentenheter.

Stockholm 31 maj 2017

Styrelsen i Ampla Kapital AB (publ)

För ytterligare infomation vänligen kontakta Rickard Fischerström, VD Tel. 0733 80 30 11

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Ampla Kapital Pressrelease 2017-05-31.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=20441

Informationen är sådan som Ampla Kapital AB (publ) ska offentliggöra enligt villkoren för de vinstandelsbevis bolaget gav ut under 2014. Informationen lämnades för offentliggörande den 31 maj 2017 klockan 16.30.

Om Ampla Kapital
Ampla Kapital erbjuder finansiering till låntagare inom den Nordiska fastighetsmarknaden. Vi erbjuder senior, junior och helhetsfinansiering till den kommersiella sektorn inom vilken vårt team har över 75 års sammanlagd erfarenhet av att finansiera, äga och förvalta tillgångar. Fokus ligger på att stödja förvärv och omfinansieringar där det finns en tydlig plan för värdeskapande och där sponsorn deltar med ett betydande aktiekapital. Vi utvärderar finansieringsmöjligheter med utgångspunkt i fastighetsfundamenta där de viktigaste komponenterna är värdering, kassaflöden och likviditet. Läs mer på www.amplakapital.se http://www.amplakapital.se

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.