Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-10-21

Analysappen växlar upp under rapportperioden

wysiwyg_image

Under rapportperioder ökar flödet av aktieanalyser lavinartat. Bästa sättet att hålla koll alla analyser ger Analysappen – succéappen som vi lanserade i våras.

På fredag når rapportperioden zenit – då redovisar över 50 bolag på den svenska aktiemarknaden sina delårsrapporter. Floden av rapporter innebär också bråda dagar för alla aktieanalytiker som ska uppdatera prognoser, riktkurser och rekommendationer.

Bästa sättet att hålla koll på alla nya analyser är utan tvekan Analysappen som Aktiespararna lanserade i våras. Det är marknadens mest heltäckande nyhetsapp om bolagsanalyser och den är dessutom helt kostnadsfri för användarna.

Appen används dagligen av tusentals aktieintresserade. Under flera dagar i våras var Analysappen den näst mest nerladdade finansappen i hela Sverige. Bara Swish-appen var populärare.

Sedan lanseringen i våras har appen uppdaterats med nästan 5 000 analyser. Och just under rapportperioder ökar uppdateringsfrekvensen rejält – ibland med uppåt 100 analyser per dag. Redan från kl. 07 på morgonen börjar det plinga i mobiltelefonen hos de som utnyttjar appens populära notis-funktion.

– Jag älskar notis-funktionen. På det sättet håller jag mig uppdaterad kring alla rekommendationer i mina innehav, säger Aktiespararnas vd Joacim Olsson.

Ladda ner Analysappen i App Store

Ladda ner Analysappen i Google Play

Författare Redaktionen