Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-10-23

Analyst Group: Analyst Group kommenterar interimanalys i studien av behandling för kronisk nästäppa

Chordate meddelade igår den 22 oktober 2020 att de genomfört en interimanalys i studien av behandling för kronisk nästäppa, där slutsatsen blev att resultatet sannolikt inte kan bli konklusivt, varför Chordate har fått rekommendationen att rekrytering till studien avbryts, och att uppföljningen av patienter som är aktiva i studien fullföljs till tolv månader.

“Beskedet är såklart inte positivt men i och med att CE-märkningen fortfarande kvarstår, försäljningsarbetet fortsätter och det egentligen största värdet i form av migränapplikation är opåverkat, anser vi att gårdagens kursras i aktien är överdrivet”, säger ansvarig analytiker på Analyst Group.

Läs Analyst Groups kommentar samt en intervju med VD Anders Weilandt
 
 
Om Analyst Group: Ett av Sveriges främsta analyshus med fokus på små och medelstora börsbolag.
Läs mer om Analyst Group här: https://www.analystgroup.se/om-oss/
 
Det här ett pressmeddelande från Analyst Group angående publicering av kommentar på Chordate Medical. Läsare kan anta att Analyst Group har mottagit ersättning för att framställa kommentaren. Uppdragsgivaren har inte haft någon möjlighet att påverka de delar där Analyst Group har haft åsikter om Bolaget, framtida värdering eller annat som skulle kunna tänkas utgöra en subjektiv bedömning. 

Författare Analyst Group

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.