Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-10-27

Analyst Group: Analyst Group kommenterar SDS initiala order om 14 MSEK i Kamerun

Seamless Distribution Systems har mottagit en order med ett initialt ordervärde om 14 MSEK. Ordern kommer från Kameruns största mobiloperatör, som tillhör Afrikas största operatörsgrupp, och är den första SDS har tagit i landet.

“Ordern omfattar ett system för digital distribution och försäljning av elektroniska produkter, och affären innebär att SDS teknik helt och hållet ersätter operatörens befintliga teknik- och tjänsteleverantör. Utöver det initiala ordervärdet väntas intäkter tillkomma i form av återkommande serviceintäkter, och Analyst Group estimerar att ordervärdet under perioden 2020–2022 kan uppgå till mellan 25–30 MSEK.“
 
Läs Analyst Groups kommentar
 
 
Om Analyst Group: Ett av Sveriges främsta analyshus med fokus på små och medelstora börsbolag.
Läs mer om Analyst Group här: https://www.analystgroup.se/om-oss/
 
Det här ett pressmeddelande från Analyst Group angående publicering av kommentar på Seamless Distribution Systems. Läsare kan anta att Analyst Group har mottagit ersättning för att framställa kommentaren. Uppdragsgivaren har inte haft någon möjlighet att påverka de delar där Analyst Group har haft åsikter om Bolaget, framtida värdering eller annat som skulle kunna tänkas utgöra en subjektiv bedömning. 

Författare Analyst Group

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.