Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-06-22

Analyst Group publicerar aktieanalys av AcouSort

- Med denna analys ger vi marknaden en tredjepartsvärdering. Vår förhoppning är att nuvarande och potentiella investerare med analysen kan bilda sig en djupare kunskap om AcouSort, säger AcouSorts vd Torsten Freltoft.

Utöver aktieanalysen kommer Analyst Group även bevaka AcouSorts verksamhet genom:

  • Finansiella estimat som löpande justeras baserat på finansiella rapporter och andra nyheter.

  • Analytikerkommentarer som släpps i samband med rapporter och pressmeddelanden.

Analyserna finns tillgängliga på AcouSorts (https://acousort.com/equity-research-report-by-analyst-group/) och Analyst Groups (https://www.analystgroup.se/analyser/acousort/) hemsidor.

För ytterligare information om AcouSort, vänligen kontakta:

Torsten Freltoft, VD

Telefon: +45 2045 0854

E-post: torsten.freltoft@acousort.com

 

\Om AcouSort \

\AcouSort AB (organisationsnummer 556824-1037) är ett teknologiföretag inriktat mot medtech/biotech, baserat i Lund. Bolaget har utvecklat en plattformsteknologi kring akustofores, som är en ny och innovativ metod för att separera, anrika och rengöra celler och andra partiklar för bioanalys, med hjälp av ultraljud. Separation och rengöring av celler är en central del inom forskning och diagnostik gällande flera stora sjukdomsområden, exempelvis cancer och sepsis (blodförgiftning). Bolagets initiala affärsidé är att utveckla vetenskapliga instrument baserade på akustofores för icke-klinisk forskning om biologiska partiklar och celler. Bolaget har dessutom ett antal utvecklingssamarbeten med ledande biotechföretag och har som vision att bli en ledande leverantör av OEM-produkter baserade på akustofores avsedda för hantering av celler och partiklar inom kliniska tillämpningsområden.\

Författare AcouSort

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.