Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2018-01-22

Är du aktieintresserad och vill påbörja en karriär inom finansvärlden?

wysiwyg_image

Internship på Aktiespararna

Är du aktieintresserad och vill påbörja en karriär inom finansvärlden?

Vi söker en deltidsassistent till vår redaktion där du kommer att vara en hjälpande hand till våra aktieanalytiker och reportrar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Bistå med assistans i redaktionens dagliga arbete
  • Bevakning av de finansiella marknaderna
  • Nyhetsvärdering och publicering på hemsida, digitala kanaler och sociala medier
  • Ta fram underlag till aktie- och makroanalyser

Vad vi erbjuder:

  • Åtkomst till en spännande och kreativ miljö
  • Möjlighet till nya infallsvinklar och kompetensutveckling
  • Flexibla arbetstider som utformas i samråd med redaktionen

Dina färdigheter och din personlighet

Vi söker dig som är aktie- och ekonomiintresserad, driven, ansvarstagande, resultatinriktad, strukturerad och främjar samarbete. Du är bekväm med det finansiella språket och att tillämpa det på våra sociala plattformar. Excel-kunskaper krävs, dock inte avancerade färdigheter.

Om Aktiespararna

Aktiespararna är världens största aktiespararorganisation med cirka 67 500 medlemmar som vi på flera olika sätt hjälper att bli mer lönsamma aktie- och aktiefondsparare.
Aktiespararna ger oberoende och relevant information om börsen, aktier och fonder samt är en stark och orädd röst på 300 bolagsstämmor varje år. Med över 900 evenemang årligen får våra medlemmar även nyckeln till framgångsrika investeringar samt möjlighet att utvidga sitt eget nätverk!

Aktiespararna erbjuder dessutom en mängd medlemsförmåner, varav tidningen Aktiespararen - Nordens största aktie- och fondmagasin, är en av de mest uppskattade. Varje nummer ger dig analyser, intervjuer, reportage, rådgivning och mycket mer från en av Sveriges mest kompetenta ekonomiredaktioner.

Aktiespararnas analytiker förvaltar även det populära formatet Korta Portföljen, som är en aktivt förvaltad aktieportfölj med veckovisa uppdateringar. Ni kan följa portföljen på Twitter @KortaPortfoljen.

Ansökan

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag 2018-03-30. Ansökan skickas till carl-henrik.soderberg@aktiespararna.se

 

Författare Redaktionen

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.