Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-10-28

Artificial Solutions International AB: Artificial Solutions levererar konversationell AI till livsmedelsjätten ICA

Teneo, Artificial Solutions plattform för konversationell AI gör det möjligt för ICA-affärsgrupperna att bygga applikationer, som stödjer en mängd olika funktioner från HR och IT till företagets lojalitetsprogram, Stammis. Med ett starkt fokus på digital möjliggörande för kunder, använder ICA Teneos förmågor att enkelt integreras med diverse backend-system och RPA-teknologi (Robotic Process Automation).

"Vi ser konversationell AI som en framtida teknologi för företag som vill driva digitala interaktioner och samtidigt öka kundnöjdheten genom att förbättra servicekvalitén", säger Simon Harmark, ansvarig ledare för Intelligent Automation Journey inom ICA.

"Vi är mycket glada över att ICA har valt Teneo för att utöka sin användning av konversationell AI för hela verksamheten", säger Lawrence Flynn, VD för Artificial Solutions. "Vid strategisk använding löser konversationell AI inte bara driftsproblem och sänker kostnaderna. Det utvidgar även förmågor för digitala kanaler och därmed öka kundnöjdheten, vilket i slutändan förbättrar kundlojaliteten."

Applikationer utvecklade med Teneo är tillgängliga och fler applikationer förväntas att bli tillgängliga i framtiden.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.