Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-11-14

Aspect Properties: Aspect Properties har fått sin ansökan om notering av ett obligationslån godkänd på Nasdaq First Nor...

ASPECT PROPERTIES HAR FÅTT SIN ANSÖKAN OM NOTERING AV ETT OBLIGATIONSLÅN GODKÄND PÅ NASDAQ FIRST NORTH BOND MARKET

Obligationslånet, med kortnamnet ASPE01 och ISIN-kod SE0009995236 noteras den 14 november 2017. I samband med ansökan och noteringen har styrelsen för Bolaget upprättat ett tilläggsdokument, vilket har publicerats på Bolagets hemsida www.aspectproperties.se http://www.aspectproperties.se/ och gjorts tillgänglig. Mangold Fondkommission kommer agera som likviditetsgarant för obligationslånet.

Styrelsen i Bolaget har också beslutat förlänga teckningstiden för obligationen till den 20 november. Teckningskursen har höjts till 102,50 från och med den 13 november 2017.

Nord Fondkommission agerar distributör i samband med obligationsemissionen. Wildeco Ekonomisk Information har agerat Certified Adviser i samband med noteringen på First North.

14 november 2017

För ytterligare information kontakta
Joakim Blomqvist, verkställande direktör. Telefon 072-853 44 33,
joakim.blomqvist@aspectproperties.se mailto:joakim.blomqvist@aspectproperties.se .

Henrik Johnsson, CFO. Telefon 076-312 99 78,
henrik.johnsson@octego.se mailto:henrik.johnsson@octego.se eller besök www.aspectproperties.se http://www.aspectproperties.se

Denna information är sådan som Aspect Properties AB (publ) ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 14 november 2017 klockan 0850 CET.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Aspect Properties Pressrelease 2017-11-14.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=21543

Aspect Properties utvecklar exklusiva boenden för medvetna människor. Tillsammans med landets främsta arkitekter skapar vi hem som inte bara ser bra ut på bild, utan som faktiskt fungerar.

Aspect Properties är ett onoterat fastighetsutvecklingsbolag. För mer information om Aspect Properties AB (publ) se www.aspectproperties.se http://www.aspectproperties.se

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.