Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2018-12-21

ASTG: ASTG har inlett serieleveranser till den Israeliska kunden

ASTG HAR INLETT SERIELEVERANSER TILL DEN ISRAELISKA KUNDEN

ASTG har idag fullbordat leverans av den första, i en serie leveranser, av stabiliserade satellitantenner till den israeliska kunden. Fortsatta leveranser under avtalet, som nu uppgår till totalt 4,6 MUSD, planeras att pågå under hela första halvåret 2019. ASTG hyser som tidigare nämnts också förhoppningar om fler beställningar från samma kund som i så fall innebär att leveranserna kommer att fortgå under hela 2019.

"Det är en stor dag och en milstolpe för ASTG när den första antennen nu lämnar vår produktion", säger David Svenn tf. VD för ASTG i en kommentar. "Vi är mycket stolta över att kunna svara upp mot de hårt ställda kvalitetskrav som vår kund efterfrågar och ser med tillförsikt fram emot bolagets utveckling."

21 december 2018

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, KONTAKTA:

David Svenn, CEO
Telefon: 070-331 0995

Denna information är sådan som ASTG AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 21 december 2018 kl. 12.30 CET.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
ASTG Pressrelease 2018-12-21.pdf-http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=24868

Om Advanced Stabilized Technologies Group AB

I ASTG ingår det helägda dotterbolaget AIMS AB.

ASTG AB utvecklar, tillverkar och säljer innovativa 4-axliga stabiliserande VSAT antenner för framförallt marina installationer. Bolaget driver dessutom utvecklingsprojekt baserade på C2SATs antennrobot. AIMS AB utvecklar och säljer avancerade tröghetssensorsystem, IMUer som är avsedda för mätning av rörelser i tre dimensioner.

Bolagets säte är i Stockholm.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.