Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-12-20

Atella Fastigheter: Emelie Gentele ny CFO i Atella Fastigheter

EMELIE GENTELE NY CFO I ATELLA FASTIGHETER

Emelie Gentele har tillträtt tjänsten som Chief Financial Officer (CFO) i Atella Fastigheter med ansvar för ekonomi- och finansfrågor och kommer att ingå i Atella Fastigheters koncernledning.

Emelie är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm med åtta års erfarenhet av revision på KPMG där hon till stor del arbetade mot fastighetsbolag. Hon kommer närmast från en tjänst inom financial control på fastighetsfonden NREP.

Det är med stor glädje vi välkomnar Emelie till oss på Atella Fastigheter. Med hennes branschspecifika erfarenhet och kompetens kommer hon verkligen att kunna bidra till vår fortsatta expansion och spännande utveckling, säger Thomas Wahlström, VD på Atella Fastigheter.

Stockholm den 20 december 2017

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Niklas Myrn, Styrelseordförande
Telefon: +46 70 424 54 66
E-post: niklas.myren@atella.se mailto:niklas.myren@atella.se

Thomas Wahlström, VD
Telefon: +46 73 626 05 10
E-post: thomas.wahlstrom@atella.se mailto:thomas.wahlstrom@atella.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Atella Fastigheter Pressrelease 2017-12-20.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=21899

Om Atella Fastigheter AB (publ)

Atella Fastigheter grundades 2015 som en konsolidering av ägarnas tidigare fastighetsengagemang med syfte att skapa en större organisation. Bolaget har som syfte att förvärva, förädla och utveckla fastigheter och bostäder inom tillväxtregioner i Sverige, främst i Storstockholm och Mälardalen. Bolaget siktar på att vara en ledande fastighetsutvecklare inom ett nischat segment vilket ger ökad flexibilitet och minskad risk jämfört med fastighetsutvecklare i premiesegmentet. Atella Fastigheters övergripande mål är att uppnå en långsiktig lönsamhet genom att bli en ledande utvecklare av moderna villaområden i Sveriges tillväxtregioner. Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB, telefonnummer +46 8 5030 1550.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.