Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2018-12-21

Atella Fastigheter: Lucas Lihnell köper in sig som delägare i ägarbolaget till Atella Fastigheter AB (publ)

LUCAS LIHNELL KÖPER IN SIG SOM DELÄGARE I ÄGARBOLAGET TILL ATELLA FASTIGHETER AB (PUBL)

VD:n i Atella Fastigheter AB (publ) ("Atella", "Bolaget"), Lucas Lihnell, har förvärvat aktier i ägarbolaget Atella Holding AB.

Lucas Lihnell har förvärvat 2 000 nyemitterade aktier i Atella Holding AB och äger därför numera fem procent av bolaget.

"Atella har stora möjligheter att utvecklas till en framstående bostadsutvecklare de kommande åren. Jag tror på bolaget och den kompetens och det driv som finns hos Atellas anställda och ägare. Jag ser fram emot att vara med på den resa vi har framför oss", säger Lucas Lihnell, VD på Atella Fastigheter AB (publ).

Stockholm den 21 december 2018

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Niklas Myrén, Styrelseordförande
Telefon: +46 70 424 54 66
E-post: niklas.myren@atella.se mailto:niklas.myren@atella.se

Lucas Lihnell, VD
Telefon: +46 70 788 05 04
E-post: lucas.lihnell@atella.se mailto:lucas.lihnell@atella.se

Denna information är sådan information som Atella Fastigheter AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 21 december 2018 kl. 11.35 CET enligt ovanstående kontaktpersoners försorg.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Atella Fastigheter Pressrelease 2018-12-21.pdf-http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=24865

Om Atella Fastigheter AB (publ)

Atella Fastigheter grundades 2015 som en konsolidering av ägarnas tidigare fastighetsengagemang med syfte att skapa en större organisation. Bolaget har som syfte att förvärva, förädla och utveckla fastigheter och bostäder inom tillväxtregioner i Sverige, främst i Storstockholm och Mälardalen. Bolaget siktar på att vara en ledande fastighetsutvecklare inom ett nischat segment vilket ger ökad flexibilitet och minskad risk jämfört med fastighetsutvecklare i premiesegmentet. Atella Fastigheters övergripande mål är att uppnå en långsiktig lönsamhet genom att bli en ledande utvecklare av moderna villaområden i Sveriges tillväxtregioner. Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB, telefonnummer +46 8 5030 1550.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.