Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-06-24

Attana lanserar Attana Cell 250

Sedan 2019 har Attana samarbetat med ModuVision Technologies BV (Vlissingen, Nederländerna) för att integrera deras flaggskeppsprodukt PRIMARIZ med Attana-systemet. Attana Cell 250 är det första resultatet av detta samarbete.

"Vi är stolta över att välkomna Attana till vår ständigt växande kundbas och med detta ta ett kliv in i nya applikationsområden," kommenterar Jan Willem Mol, VD för ModuVision Technologies.

Attana Cell 250 har en provkapacitet som är tre gånger större än Attana Cell 200. Dessutom erbjuder den snabbare och förenklad kalibrering, kvickare och tystare drift och eliminerar behovet av en extern styrenhet för autosamplern.

Attana Cell 250 blir nyckelkomponenten i den nyligen introducerade Attana Virus Analytics-plattformen (AVA) och säkerställer att kunder drar nytta av både förbättrad prestanda och användarvänlighet. Vidare kommer befintliga Attanakunder att erbjudas en uppgradering av sina befintliga Cell 200-system till en fast engångskostnad.

"När Attana nu går in i nya användningsområden är det viktigt att vi anpassar vår teknik därefter. Cell 250 erbjuder inte enkom förbättrad prestanda, utan minst lika viktigt så förbättras användarupplevelsen," avslutar Teodor Aastrup, VD för Attana AB.

Författare Attana

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.