Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2019-11-13

Autoliv: Inbjudan till Autolivs kapitalmarknadsdag - med webbsändning

(Stockholm 13 november 2019) - Autoliv, Inc. (NYSE: ALV and SSE:
ALIVsdb), världens ledande bilsäkerhetsföretag, anordnar
kapitalmarknadsdag den 19 november 2019.

Den 19 november 2019 anordnar Autoliv Inc. en kapitalmarknadsdag i
Utah, USA. Kapitalmarknadsdagen pågår mellan kl. 08.10 (16.10 CET)
och 17.00 MST (01.00 CET 20 nov). Webbsändningen publiceras direkt på
hemsidan kl. 08.10 - 08:50 MST (16.10 - 16.50 CET) samt kl.11.00 -
12.30 MST (19.00 - 20.30 CET).

Information om webbsändning, agenda och presentationer kommer att
finnas på vår hemsida www.autoliv.com. En uppspelning av
webbsändningen med avskrift kommer att finnas på hemsidan strax efter
kapitalmarknadsdagens slut och kommer att vara tillgänglig under ett
år.

Autoliv avser att publicera ett pressmeddelande på morgonen innan
kapitalmarknadsdagens start.

För ytterligare information och detaljer, se www.autoliv.com.

För ytterligare information:

Investerare & Analytiker, Anders Trapp, Investor Relations, tel +46
(0)8 58 72 06 71

Investerare & Analytiker, Henrik Kaar, Investor Relations, tel +46
(0)8 58 72 06 14

Media: Stina Thorman, Communications, tel +46 (0)8 5872 0650

Om Autoliv

Autoliv Inc. är världens ledande bilsäkerhetsföretag, och genom våra
dotterbolag utvecklar och tillverkar vi bilsäkerhetssystem, såsom
krockkuddar, säkerhetsbälten, rattar och system för skydd av
fotgängare till alla större biltillverkare i världen. Våra produkter
räddar över 30 000 liv varje år och förebygger tio gånger fler
allvarliga olyckor.

Våra närmare 67 000 medarbetare i 27 länder brinner för visionen
Saving More Lives och kvaliteten är kärnan i allt vi gör. Vi har 14
tekniska centra med 19 testbanor. Omsättningen under 2018 uppgick
till 8 678 miljoner USD. Aktierna är noterade på New York Stock
Exchange (NYSE:ALV) och de svenska depåbevisen på Nasdaq Stockholm
(ALIV SDB). För mer information besök www.autoliv.com.

-----------------------------------------------------------
https://news.cision.com/se/autoliv/r/inbjudan-till-autolivs-kapitalmarkn...
https://mb.cision.com/Main/751/2960760/1140767.pdf

Författare Cision News

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.