Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-07-21

BIMobject når ny milstolpe - 100 000 publicerade produktsidor

BIMobject, den globala marknadsplatsen för byggindustrin, meddelar idag att bolaget har passerat milstolpen 100 000 publicerade produktsidor på bimobject.com. Varje produktsida kan i sin tur innehållera flera enskilda produktvarianter (SKUs), vilket gör det faktiska antalet tillgängliga produkter ännu högre.

Produkterna, som spänner allt från inredning till byggmaterial, kommer från över 2 000 byggproduktvarumärken världen över. I genomsnitt laddas en produktfil ned varje sekund av någon av de drygt 2,5 miljoner professionella registerade användarna av bimobject.com.

Carl Silbersky, VD för BIMobject, kommenterar: “Jag är mycket stolt över vårt team och det hårda arbetet som åstadkommit detta rekord. Milstolpen är inte bara av symbolisk betydelse; vi vet att antalet produkter också har stor påverkan på värdet av vår marknadsplats. Fler produkter ger fler besökare från sökmotorer, fler registrerade användare och fler nedladdningar, vilket i sin tur också skapar mer värde för våra kunder.”

För mer information, vänligen kontakta:


David Kullander – Chief Revenue Officer
Tel: +46 702 - 98 98 99
E-mail: david.kullander@bimobject.com

Om BIMobject


Vi kan inte fortsätta bygga som vi gör idag. BIMobjects mål är att digitalisera byggindustrin för att skapa en hållbarare framtid. Vi är en global marknadsplats för byggindustrin som förser arkitekter och ingenjörer med den information och inspiration som de behöver för att designa byggnader snabbare, smartare och grönare.

Med över 2 000 byggproduktvarumärken* och 100 av världens 100 största arkitektfirmor bland våra användare möjliggör vi digital design av byggnader världen över. Nettoomsättningen under 2020 uppgick till 137 MSEK.
 
BIMobject handlas på Nasdaq First North under ticker: BIM.
Certified Advisor: FNCA Sweden AB, info@fnca.se, +46-8-528 00 399.

* Definierat som antalet unika varumärken (inklusive dotterbolag med separata produktsortiment) med produkter tillgängliga för nedladdning på bimobject.com.

Bifogade filer


BIMobject når ny milstolpe - 100 000 publicerade produktsidor

Författare MFN