Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-08-17

Bojan Radulovic Samoukovic till AIK Fotboll

- Bojan är en ung spelare med en stor potential som blev tillgänglig för oss under sensommaren. Han är en mycket spännande spelartyp samt stark i och kring boxen. Det ska bli oerhört intressant att se hans fortsatta utveckling i vår verksamhet under de kommande åren, säger AIK Fotbolls sportchef Henrik Jurelius.
- Jag är glad och stolt över att få representera AIK. Jag, precis som klubben, har höga ambitioner och just nu är vi i en situation där vi alla måste göra vårt yttersta för att börja vinna matcher igen, säger Bojan Radulovic Samoukovic.
20-årige Bojan Radulovic Samoukovic, född den 29 december 1999 på Hospital Universitari Arnau de Vilanova i spanska Lleida, inledde som sexåring sitt fotbollsspelande i fotbollsskolan AM i hemstaden. Som tolvåring började han i Club Atlètic Segre innan han gick till Club Lleida Esportiu. Han har under karriären även representerat Brighton & Hove Albion U23, RCD Espanyol II och Deportivo Alavés II. Bojan Radulovic Samoukovic har både serbiskt och spanskt medborgarskap och kommer att spela i tröja nummer 21 i AIK.
För en längre faktapresentation av Bojan Radulovic Samoukovic, se det bifogade materialet i detta pressmeddelande.
För mer information, kontakta:
Henrik Jurelius, sportchef (herr) AIK Fotboll
Mobil: 070 - 431 12 02
E-post: henrik.jurelius@aikfotboll.se

Författare AIK Fotboll

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.