Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-11-08

Börschatt med Dag Rolander

wysiwyg_image

Var är börsen på väg?
Chatta med börsexperten Dag Rolander mellan 14.00-15.00.
Ställ dina frågor redan nu i Aktiespararnas chattrum. 

Nu kan du som medlem att ställa frågor till Aktiespararnas Sparexperter.

– Chatten är ett fantastiskt verktyg i vår kunskapsförmedling, inom allt som rör pension, börs och bolagsbevakning”, säger Joacim Olsson, vd för Aktiespararna.

För en vecka sedan var det premiär för Aktiespararnas nya chatt med Aktiespararnas sparexperter – en ny och exklusiv medlemsförmån. Klicka här för att ställa frågor i chatten! (medlemslåst)

Först ut var analytikerna Christoffer Ahnemark och Carl-Henrik Söderberg, som svarade på många spännande frågor från medlemmarna, om allt från utvecklingen för Skanska till riskerna för en börskrasch.

I dag är det Dag Rolander, aktie- och börsanalytiker på Aktiespararen, som svarar på medlemmarnas frågor, som möter medlemmarnas i Aktiespararnas chattrum.

– Varmt välkomna med frågor om allt som rör börsläget.

Trots geopolitisk oro och diskussionerna om inbromsningen på bostadsmarknaden är Dag Rolander i grunden positiv inför börsutvecklingen framåt.

– Den största risken som jag ser det är hökaktiga uttalanden från centralbankerna, säger han.

Möjligheten att chatta med Aktiespararnas sparexperter inom marknads- och bolagsbevakningen är en annan viktig del i chattsatsningen.

– Jag ser med spänning fram emot kunskapsutbytet mellan våra initierade medlemmar och experter, säger Joacim Olsson, Aktiespararnas vd.

Det kan handla om frågeställningar som rör bevakningen av bolagen men också aktiejuridiska frågor.

Claes Folkmar, chef för Aktiespararnas marknadsbevakning, chattade tidigare i veckan, bland annat om hur preferensaktier påverkas av räntehöjningar.

Joacim Olsson igen:

– Chatten är ett fantastiskt verktyg i vår kunskapsförmedling, inom allt som rör pension, börs och bolagsbevakning. Den bidrar också till att öka vår kunskap om medlemmarnas behov och är därför ett viktigt verktyg i vårt arbete med att öka medlemsnyttan.

Författare Redaktionen

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.