Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-01-25

Botnia Exploration: Thomas Ljung på Botnia talar på gruv- och mineralkonferens

THOMAS LJUNG PÅ BOTNIA TALAR PÅ GRUV- OCH MINERALKONFERENS

Den 30-31 januari anordnas den sjunde upplagan av konferensen "Framtidens Gruv- och Mineralindustri" på Grand Htel i Stockholm. På plats finns en rad experter, politiker och branschföretag. En av talarna den 30 januari är Thomas Ljung som är CFO på Botnia Exploration.

Ämnet för Thomas föredrag är "Botnia Exploration - The journey from gold exploration towards mining". Det handlar om bolagets resa sedan starten för tio år sedan och planerna att bedriva småskalig guldbrytning i Vindelgransele, Västerbotten.

Konferensen är en årlig branschsammankomst och arrangeras av Georange http://www.georange.se/ , Nordic Publishing http://www.nordicpublishing.se/ och SGU http://www.sgu.se/ . Mer information finns på www.framtidensgruvochmineral.se http://www.framtidensgruvochmineral.se .

För ytterligare information kontakta:
Thomas Ljung, CFO - Botnia Exploration
Telefon: +46 708 550150
E-post: thomas.ljung@botniaexploration.com mailto:thomas.ljung@botniaexploration.com

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Botnia Exploration Pressrelease 2017-01-25.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=19373

Botnia Exploration Holding AB (publ) är ett prospekteringsbolag med målsättningen att driva småskalig gruvbrytning med fokus på guld och basmetaller i Sverige. Bolaget är listat på AktieTorget (BOTX). För ytterligare information besök bolagets hemsida www.botniaexploration.com http://www.botniaexploration.com .

Författare BEQ

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.