Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-10-25

Bricknode presenterar på Digitala Aktiekvällen idag måndag 25 oktober

Bricknode, som planerar notering på Nasdaq First North Growth market, medverkar på Aktiespararnas Digitala Aktiekväll https://www.aktiespararna.se/tv/live idag Måndag 25 oktober kl 18.30.

Finansmarknaden kommer att förändras i grunden under kommande år med ökad konkurrens och moderna IT lösningar. Kraven ökar på god kundupplevelse, god säkerhet och sänkta kostnader. Bricknode erbjuder en lösning med en komplett infrastruktur för finansiella transaktioner för finansinstitut.

Bricknode som grundades 2010, växlar nu fas från utvecklingsfokus till tillväxtfokus. Notering på Nasdaq First North Growth market planeras.

Stefan Willebrand, grundare och vd och Erik Hagelin, vice vd presenterar bolaget och svarar på frågor.

Vi inbjuder dig som journalist, analytiker och aktieägare att ta del av presentationen live på webben, via www.aktiespararna.se/tv/live. Evenemanget är öppet för alla och kräver inget medlemskap hos Aktiespararna. Ingen anmälan krävs för att följa evenemanget digitalt.

Frågor kan ställas till Stefan och Erik genom att skicka ett sms till 079-347 98 45 eller maila till event@aktiespararna.se.Frågorna kommer att förmedlas av Aktiespararnas moderator i samband med frågestunden efter presentationen. Frågor kan skickas in redan nu eller i samband med presentationen.

INFORMATION

När: Måndag 25 oktober kl 18.30

Var: www.aktiespararna.se/tv/live

Kontakt

För mer information, välkommen att kontakta, vd Stefan Willebrand VD och grundare Bricknode:

stefan@bricknode.com

+46 8 122 086 87

Certified Adviser

Amudova AB

Telefon: +468-546 017 58

E-mail: info@amudova.se

Författare Cision